Foto: DELFI

TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas viena no spilgtākajām dalībniecēm Mairita Konstante-Kunstapele (attēlā ar saimnieku Dagni Darģi) joprojām ir brīva sieviete un ar interesi gaida šova jaunās sezonas vīriešu piedāvājumu, cerot, ka šoreiz neviens no saimniekiem viņai sirdī neiekritīs un roka pati necelsies vēstules rakstīšanai.

"Es esmu par to, ka vienmēr ir vērts izmēģināt jebko, kas atver mums kaut ko jaunu. Šova filmēšanas laiks bija ļoti piesātinātas un dienas interesantas - ideāls vasaras piedzīvojums. Es atklāju, ka man patīk pats filmēšanas process, tā radošā atmosfēra, iespēja atklāt aizkulises.

Tā visa ir jauna pieredze, vēl kaut kas, kā dēļ vērts pieteikties šovam. Es labprāt mestos tajā visā vēlreiz, bet veselais saprāts mani attur," sarunā ar DELFI Izklaide savas emocijas Saimnieks meklē sievu jaunās sezonas gaidās atklāj Mairita.

Par spīti tam, ka pašas noskatīto saimnieku Dagni Darģi Mairita par vīru nedabūja, viņa piedalīšanos avantūrā nenožēlo. "Man ir prieks par visiem tiem, kuriem izdevās šovā atrast otru pusīti.

Žēl, protams, ka Dagnim nekas nesanāca, un, cik saprotu, tieši pats Dagnis vainīgs pie tā, ka nesanāca. Varu tikai izmantot iespēju un pateikt Dagnim - atver acis!" Dagni mudināt atgriezties pie savas šovā noskatītās Inesītes mēģina Mairita.

Ekrānā redzamais attiecību stāsts ir tikai sākums romantiskām iespējām, ko paver dalība šādā projektā. "Tajā dienā, kad mani izbalsoja, draugos saņēmu 160 vēstules no vīriešiem. Tur bija aicinājumi uz randiņiem un vienkārši teksti, ka "Dagnis ir muļķis".

Es gan esmu visai kūtra uz aklajiem randiņiem, pa šo laiku esmu bijusi uz diviem vai trim. Bet draugos man ir savs pastāvīgs vīriešu fanu klubiņš, kas manu profila bildi regulāri apgādā ar ziediem," par šovā iegūto nezūdošo uzmanību stāsta Mairita. Viņas pašas sirds joprojām ir brīva, un sieviete smiedamies atklāj, ka baidās atkal ieskatīties kādā no saimniekiem.

"Es baidos ieraudzīt Saimnieks meklē sievu jaunos kandidātus. Ceru, ka neviens no viņiem man neiekritīs sirdī, jo tas būtu pārāk komiski, ja es startētu šovā divas sezonas pēc kārtas.

Teorētiski es protams gribētu piedalīties arī jaunajā sezonā, bet ceru, ka mans veselais saprāts liks man nomierināties," smejas simpātiskā šova dalībniece.

Taču citas brīvās meitenes viņa var tikai iedvesmot nebaidīties un ļauties savam šīs vasaras aizraujošākajam piedzīvojumam, kas, iespējams, pozitīvi izmainīs visu dzīvi.

"Vajag dzīvi padarīt interesantu, vajag to izbaudīt, cik vien tas iespējams. Vajag mēģināt," potenciālās līgaviņas iedvesmo Mairita.

Pozitīvā sieviete smejas, ka citos iepazīšanās šovos nākotnē diez vai meklēs laimi, taču televīzija un filmēšanas gaisotne viņai ļoti iepatikusies, tāpēc, iespējams, viņu vēl ekrānā redzēsim.

"Mans sapnis ir piedalīties tādā šovā kā Dejo ar zvaigzni. Tas būtu vēl viens piedzīvojums, kurā gūt jaunu pieredzi," savu sapni atklāj Mairita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!