Foto: DELFI

Populārā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) ir vienīgā māksliniece, kura šogad konkursā Supernova startē ar divām dziesmām. Turklāt muzikālo cīņu Latvijā viņa apvieno ar filmēšanos TV šovā Viļņā. Samantas draugi esot nobažījusies, ka dziedātāja uzņēmusies par daudz.

"Godīgi sakot, ir tā, kā ir. Pārsvarā esmu Lietuvā, kur notiek šova Zvaigžņu dueti filmēšana. Svētdienas uzstāšanās Supernova mani satrauc, jo pati pirmo nedēļas pusi pavadu Viļņā, Rīgā ieradīšos tikai neilgi pirms konkursa," sarunā ar DELFI Izklaidi par trauksmaino dzīvi starp divām pilsētām stāsta Samanta.

Viņai atliek paļauties uz Rīgā palikušo komandu, kuriem līdz Samantas atbraukšanai jāpaveic virkne darbiņu sakarā ar mākslinieces uznācienu Supernova. Konkursu, kurā viņa startē ar divām dziesmām, nāksies savienot ar Lietuvas šovu līdz pēdējam, jo kaimiņvalstī intensīva filmēšana notiek līdz pat aprīlim.

"Lielu paldies varu teikt savam Lietuvas šova partnerim Tadasam Rimgailam, kurš visu priekšnesumu šīs nedēļas filmēšanai bija sagatavojis pats. Es atbraucu, viņš mani filmēšanā vienkārši nolika, kur vajadzīgs," par apkārtējo atbalstu ir pateicīga Samanta.

Viņas grafiks tuvākos mēnešus izskatīsies šādi: trīs dienas Rīgā, trīs - Viļņā. Abas šīs pilsētas šķir aptuveni 300 kilometri, kas atkarībā no laika apstākļiem nozīmē trīs līdz piecu stundu pārbraucienu vienā virzienā.

Taču Samanta garās stundas, kas jāpavada automašīnā, uztver kā iespēju atslēgties no saspringtās ikdienas un atslodzi prātam. Jo grafiks dziedātājai gada sākumam ir tiešām pārslogots.

"Mani draugi man ik pa laikam saka - Samanta, tu izskaties nogurusi. Taču es tieku galā. Man pašai pat patīk tā sajūta, kad ir daudz darāmā. Un es visus darbus gribu paveikt maksimāli labi," uzsver dziedātāja, atklājot, ka strādāt pie Supernova šoviem sākusi jau vairākus mēnešus iepriekš, lai viss nav jāsarauj pēdējā brīdī.

Māksliniece saka lielu paldies arī savam mīļotajam vīrietim un tuviniekiem par sapratni šajā saspringtajā periodā. "Ja mana otrā pusīte neizturētos saprotoši pret manām profesionālajām aktivitātēm, mūsu ceļi šķirtos.

Taču man ir paveicies, jo draugs ir ļoti saprotošs. Viņš pieņem to, ka man šobrīd aktuāla mana karjera, tāpēc šogad īpaši intensīvi skrienu un ņemos," paldies draugam par sapratni saka Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!