Foto: DELFI

Otrdienas, 3. septembra, vakarā šovā Jaunā talantu fabrika norisinājās pēc kārtas jau otrā izbalsošana. Skatītāji lēma, kā mājās dosies 19 gadus vecā Rita Riteniece (attēlā), bet jau trešdienas rītā jauno talantu pulciņam pievienojās jauna dalībniece.

Otrdien uz izbalsošanas svītras sēdēja trīs dalībnieki - Rita un jaunpienācēja Evija. Abas pirmdienas vakarā notikušajā koncertā ieguva viszemāko novērtējumu. Savukārt iekšējā balsojumā tika nolemts, ka viņām pievienosies šova vecākais dalībnieks Edgars.

Skatītāji lēma, ka mājās dosies un cīņu par galveno balvu - ceļojumu - vairs neturpinās Rita, savukārt aizvadītās nedēļas jaunpienācēja Evija savu vietu šovā nosargāja vien ar 28 balsu pārsvaru.

Jau trešdienas rītā šova dalībnieku pulciņam rīta vingrošanā pievienojās jauna censone - 23 gadus jaunā Ravita Kreicberga no Ikšķiles.

Ravita savulaik absolvējusi Cimzes Valkas mūzikas skolas klasi un savas piecas minūtes slavas izdzīvojusi, uzstājoties Valsts prezidentam. Jaunajai dalībniecei ir lieli plāni - viņa sapņo nākotnē dziedāt uz vienas skatuves ar pasaulslaveno mūziķi Stingu.

Pati Ravita apgalvo, ka Jaunajā talantu fabrikā viņa nav ieradusies pēc slavas, bet gan attīstīt muzikālās prasmes un sevi pierādīt. To arī, iespējams, viņai izdosies izdarīt sava mentora Edgara Kramiņa pavadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!