Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā sākās Kanāla 2 vērienīgais projekts Jaunā talantu fabrika, un šova telpās ievācās 15 jauni un daudzsološi dalībnieki, kuri slavas dēļ ir gatavi trīs mēnešus kā uz delnas izlikt savu ikdienu televīzijas skatītājiem.

Šova telpās dalībniekus sagaidīja 11 gultas un viena divguļamā gulta VIP istabiņā, bet gultasvietu trūkums tika atrisināts jau trešajā šova dienā, kad no šova tika izslēgti trīs dalībnieki.

Pēc pēkšņās kolēģu aiziešanas galīgi "sašautie" jaunieši tomēr drīz vien attapās, un ceturtdienas vakarā viņi visu spriedzi un satraukumu mēģināja mazināt ar vētrainu ballīti, kuras laikā daļa no viņiem nodevās arī "putu orģijām".

Tiesa, jauniešu dzīve šova telpās netiek aizvadīta vienās izklaidēs - vokālo pedagogu uzraudzībā jaunieši nopietni gatavojas savai pirmajai uzstāšanās reizei, trenējas, mēģina individuāli un citādi attīsta savus talanta iedīgļus.

Pirmdienas, 26. augusta, vakarā TV3 kanāla skatītājiem pirmajā lielajā Jaunās talantu fabrikas koncertā būs iespēja beidzot novērtēt, cik talantīgi ir jaunā šova dalībnieki, bet otrdienas vakarā no mitekļa aizies vēl kāds dalībnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!