Foto: DELFI

Šonedēļ sākās Kanāla 2 šovs Jaunā talantu fabrika, un jau pirmajās dienās daudzi no dalībniekiem skatītājiem un saviem kolēģiem atklājuši gan savus ieradumus, gan noslēpumus, no kuriem vislielāko pārsteigumu radījusi 24 gadus vecā Mārtiņa Ābelīša (attēlā) atzīšanās.

Iepazīstinot ar sevi, Mārtiņš Balstiņai nekautrējās atzīties, ka nekad nav mīlējies un ir nevainīgs.

Pārējiem dalībniekiem šis puiša paziņojums raisīja pretrunīgas pārdomas - Guna otrdienas vakara pārrunās atzina, ka drošāk ir visu izmēģināt līdz kāzām, Ieva uzslavēja puiša atklātību, bet Arturs atzina, ka viņam ir vienalga, ja vien Mārtiņš pats jūtas labi.

Kad Balstiņa ķērās pie apstākļu noskaidrošanas, Mārtiņš paskaidroja, ka viņš gluži vienkārši pagaidām nav saticis savu īsto un vienīgo meiteni, ar kuru viņš būtu gatavs pavadīt visu dzīvi.

Puisis arī paskaidroja, ka viņam, protams, ir bail, ka, novilcinoties ar seksu līdz kāzu naktij, var gadīties vilties, tomēr bailes viņa pārliecību nesašķobīs.

"Var gadīties, ka pēc kāzām viss aiziet šķērsām, bet es pats gribu būt drošs, ka sagaidīšu savu īsto cilvēku," atzina Mārtiņš, kurš ir arī gatavs tam, ka viņa īstā meitene varētu nebūt nevainīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!