Foto: Publicitātes foto

Jaunā TV zvaigznes dalībnieka Džokera (attēlā) izskats un personība jau uzreiz pēc ierašanās šovā kļuvušas par vienu no skatītāju apspriestākajām tēmām sociālajos tīklos, pārspējot pat Kristīnes grūtniecību.

Džokers jeb Mārtiņš Nungurs sevi šovā pieteicis visai skaļi - viņš reprezentē sevi kā varenu reperi, kurš gatavs kļūt par pasaules zvaigzni. Lai gan pats puisis ar sportošanu neaizraujas, viņš labprāt vadītu arī raidījumus par sporta tematiku.

Puisis ir brīvs no attiecībām un kā savu sievietes ideālu min Samantu Tīnu. Viņš neslēpj, ka atnācis uz šovu, "lai iegūtu kādu meiteni" un jau bija noskatījis blondo Elīnu. Džokeram nācās vilties, jo līdz ar viņa ierašanos šovā skaistule izbalsota.

Lai gan daļa fanu jau izteikusi versiju, ka Džokers ir apsargs, kurš iesūtīts šovā, lai sargātu jaunās zvaigznes no fanu uzbrukumiem, patiesībā puisis lepojas ar citu profesiju - viņš ir telefonoperators.

Puisis uzsver, ka "atrodas šovā, lai repotu", kā arī viņam patīk, ka viņu filmē un pievērš uzmanību. "Es esmu tiešām tā kā zvaigzne, jo tā ir mana ikdienas maize," sevi reprezentēt repa vārsmās nekautrējas Džokers.

Fani sociālajos tīklos jau metušies apspriest puiša fizisko formu. Vieni apgalvo, ka Džokers šovbiznesam ir par lielu, otri aizstāv vareno puisi kā talantīgu zelli ar īpašu odziņu.

Apšaubīts tiek arī pašpasludinātā repera talants šajā jomā - skatītāji aprunā puiša izglītības līmeni un spriež, ka Džokers esot visai kārs uz alkoholu.








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!