Par meistarīgākajiem reperiem tiek uzskatītie tie žanra pārstāvji, kuri prot "uz vietas" izdomāt sakarīgu tekstu ar atskaņām un aši to noskaitīt bez jebkādas aizķeršanās, taču kāds Losandželosā dzīvojošs puisis latiņu pacēlis augstāk – viņš izveidojis rīmes, kurās netiek izmantots burts "E".

Endrjū Tomass Huangs (attēlā) pats sevi dēvē par multitalantu. Jaunietis regulāri savā kanālā video krātuvē Youtube publicē dažādus muzikālus videoklipus, kuros redzamie un dzirdamie skaņdarbi veidoti oriģinālā un neierastā veidā.

Savā jaunākajā veikumā Endrjū radījis repa dziesmu, kuras tekstā iekļauti tikai tādi vārdi, kuros nav dzirdams burts 'E', tā izpelnoties lielu ļaužu ievērību, kuri visi kā viens apgalvo, ka puisis ir ļoti talantīgs, ja jau spējis radīt sakarīgas rīmes bez šī bieži sastopamā burta.

Repa videoklips ļoti īsā laikā izpelnījies ievērojamu skatījumu skaitu, taču atzinīgu novērtējumu saņēmuši arī citi jaunieša gara darbi - Bēthovena 5. simfonija, kuru Endrjū pārveidojis dabstepa ritmos, kā arī jautra dziesmiņa, kurā klavieres, ģitāra un citi mūzikas instrumenti tiek spēlēti ar krūts galiņa pīrsingu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!