TV3 ceļošanas šova Pirmoreiz ārzemēs otrās nedēļas kompānijā ar īpašu atraktivitāti izceļas nenogurdināmais pensionārs Edmunds Stefans (attēlā).

Ticis pie sapņa piepildījuma - ceļojuma uz Turciju, viņš nosolījies tam par godu ne tikai atmest smēķēšanu, bet arī gatavs miega vietā ālēties pa klubiņiem, lai neatpaliktu no gados jaunajiem ceļabiedriem.

Jau pirmajās šova minūtēs skatītājiem kļuva skaidrs, kurš kompānijā būs galvenais - ar neremdināmu enerģiju un dzīvessparu izcēlās gandrīz 70 gadus vecais Edmunds.

To, ka enerģijas viņam netrūkst, opis apliecināja jau ceļā uz lidostu - septiņdesmitgadnieks pieteicās nest dāmu koferus un pie lidostas izsmēķēja pēdējo cigareti, paziņojot, ka no šī brīža atmet 30 gadus piekopto netikumu.

Kamēr pārējie grupas dalībnieki - divas jaunas dāmas un puisis - sava pirmā lidojuma laikā bija visai sabijušies, opis jautri pļāpāja ar apkalpi, uz austiņām klausījās savu "iecienīto džeziņu" un dejoja līdzi, kā arī džentlmeniski turēja abu satraukto dāmu rociņas.

Kad kompānija vakarpusē ieradās Stambulā, Edmunds, sadzēries līdzpaņemto šķīstošo kafiju, uzreiz izteica vēlmi atrast kādu vietiņu, kur doties uzdejot. Diemžēl pārējie bija pārāk noguruši, tāpēc opim nācās iztikt vien ar pastaigu pa naksnīgo pilsētu.

Edmunds gan uzreiz paziņoja, ka savā dzīves pirmajā ceļojumā devies ne jau lai gulētu, un turpmākajā ceļojuma dienā nerimās izrādīt aktivitāti, dancodams, jokodams ar ielu tirgotājiem un komandas biedriem, kā arī regulāri priecādamies par atpūtu Grieķijā, lai gan biedri viņam vairākkārt aizrādīja, ka viņi atrodas Turcijā.

Pārējie ceļotāji aizkadrā ik pa brīdim izteica bažas par to, vai opīša joki neaizvainos turkus, un cerību, ka Edmunds drīz nogurs. Tomēr pensionārs saglabāja možo omu līdz pat pirmās sērijas beigām, un, pēc visa spriežot, viņam tā nezudīs arī turpmākajā ceļojumā.

Edmunda kolorītā personība jau iepriecinājusi arī sociālo tīklu lietotājus, kuri spriež, ka tik žiperīgs opis ir pelnījis uzvaru šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!