Foto: Publicitātes foto

Šomēnes TV3 raidījums SuperBingo piedzīvos pārmaiņas – no svētdienas, 18. novembra, esošajiem vadītājiem Armandam Simsonam un Kristai Peseckai pievienosies jauna kolēģe Ligita Mieze (attēlā).

Jaunā raidījuma vadītāja Ligita nomainīs vienu no līdzšinējām SuperBingo "sejām" Elīnu Kokinu, kura vēlas vairāk laika veltīt savam biznesam un tā attīstībai.

Mieze ir 27 gadus veca ķekavniece, kuras dzīves moto esot vienmēr doties tikai un vienīgi uz priekšu - gan dzīvē, gan karjerā, gan pašizaugsmē. Jaunā televīzijas "seja" ieguvusi bakalaura un maģistra grādu socioloģijā.

"Nepareizā izglītība ievedusi pareizās karjeras sliedēs," atzīst pati Ligita, kura sevi raksturo kā mērķtiecīgu un spītīgu personību. Viņai patīk rudens, jo tas vienmēr nes jaunas vēsmas dzīvē - šis rudens ar jaunajiem pienākumiem SuperBingo ir tam kā apliecinājums.

Ligita darba gaitas sākusi kā tirgus pētījumu analītiķe, vēlāk turpinājusi kā reklāmas projektu koordinatore. Viņa strādājusi pie dažādiem televīzijas projektiem, piemēram, vasaras un ziemas olimpiskajām spēlēm, Eirovīzijas, pasaules un Eiropas futbola čempionātiem un citiem.

Šobrīd Ligita darbojas kā mārketinga un pašreklāmas projektu vadītāja un ir arī radio Spin FM ētera personība, kopā ar kolēģi Nauri Brikmani vadot izklaidējoši filozofisku raidījumu Urbānie filozofi.

Paralēli visam meitene gandrīz divus gadus vadījusi Latloto 5 no 35 un arī Viking Lotto televīzijas izlozes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!