Foto: Publicitātes foto

Pašmāju seriāla UgunsGrēks notikumu epicentrā jau vairākas nedēļas ir DNS tests, ar kura palīdzību beidzot jānoskaidro, kāda radniecība saista Marijas Linartes atveidoto Kristu (attēlā pa labi) ar viltīgo Āboliņu ģimeni. Pirmdienas, 12. oktobra, vakarā nāca klajā patiesība – Krista ir pilntiesīga šīs ģimenes locekle.

Pagājušajā nedēļā Kristai pēc vairākkārtīgiem neveiksmīgiem mēģinājumiem beidzot izdevās iegūt Mārtiņa Brūvera atveidotā Gata DNS paraugu. Nedēļas noslēdzošajā sērijā beidzot tika saņemti DNS testa rezultāti.

Līdz pat pirmdienas pēcpusdienai skatītāji tika turēti neziņā par to, kas rakstīts svarīgajā dokumentā. Tika izteikti minējumi sociālajos tīklos, bet DELFI Izklaide piedāvāja skatītājiem balsot, izsakot dažādus testa rezultātu variantus.

UgunsGrēka fani, piedaloties balsojumā, sprieda, ka DNS tests varētu atklāt - Krista ir vienīgā Āboliņu mantiniece, kamēr Gatis un Edijs ir adoptēti. Tas izskaidrotu abu brāļu pārsteigumu, saņemot rezultātus.

Taču, kā atklāja 12. oktobra sērija, patiesība ir cita. Izrādās, ka Krista ir Gata meita. Šis pavērsiens liek skatītājiem drebēt jaunas intrigas nojautās, jo vēl nav zināms, kā faktu par pēkšņi uzradušos tēvu uztvers pati Krista.

Pavērsiens, kad vīrietis negaidīti atrod meitu, par kuras eksistenci vairāk kā 18 gadus nebija pat nojautis, pēdējo mēnešu laikā kļuvis par pašmāju seriālu kroņa numuru. Pirms pāris mēnešiem tieši tas pats atgadījās seriālā Viņas melo labāk, kad Andra Buļa atveidotais Māris negaidīti uzzināja, ka viņam ir pilngadīga meita.

Acīmredzot arī UgunsGrēks izlēmis izmantot Viņas melo labāk sezonas veiksmes formulu, un seriāla faniem atliek gaidīt, kā ar negaidīto pavērsienu tiks galā šī seriāla varonis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!