Trešdienas, 25. maija, vakarā telekanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tika nodota sociālā eksperimenta "Pievilcības likums" trešā sērija, kurā uz randiņu devās divi atraktīvi jaunieši – Roberts un Helēna.

Šova "Pievilcības likums" ideja ir vienkārša – divi viens otram sveši pretējā dzimuma pārstāvji gatavojas pirmo reizi satikties, un viņu pūliņiem izkalkulēt, kas varētu patikt otram, var sekot līdzi skatītāji.

Tiek pārbaudīti visi iespējamie randiņa sagatavošanās un arī paša randiņa etapi – ko vilkt mugurā un ko labāk ne, kā veidot matus, cik daudz grima uzklāt, kādu pārsteigumu vai dāvaniņu sagatavot otram, uz kurieni vest randiņā un kā randiņā uzvesties.

Jāizpatīk ne tikai otram dalībniekam, bet arī šova ekspertiem, starp kuriem ir pievilcīgais aktieris Rihards Lepers, valdzinošā TV "seja" Anna Rozīte un citi.

Šīs nedēļas raidījuma galvenie varoņi bija Roberts un Helēna. Puisis randiņam bija ļoti nopietni gatavojies, arī meitene pošoties centās neatpalikt, un abu pirmā tikšanās noritēja tik patīkami, ka abi nolēma tikties atkārtoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!