Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā pamatīgu pārsteigumu visiem amerikāņiem sagādājis populārā sarunšova The Tonight Show vadītājs un komiķis Džimijs Felons – viņš duetā ar filmu zvaigzni Teriju Krūvsu (abi attēlā) izpildījis īpašu priekšnesumu, kura laikā abi vīrieši ritmiski kustinājuši krūšu muskuļus.

Terijs, kurš pazīstams arī kā vīriešu odekolona Old Spice reklāmu tēls, ir viens no jaunās kinofilmas Neiznīcināmie 3 (The Expendables 3) galvenajiem varoņiem.

Kā zināms, viens no daudzajiem, bet, nevar noliegt, dīvainākajiem aktiera talantiem ir arī krūšu muskuļu kustināšana, kas jau kļuvusi gluži vai leģendāra.

Šo savu neizmērojamo talantu aktieris kārtējo reizi nodemonstrējis arī šovā The Tonight Show, turklāt priekšnesums norisinājies Pola Makartnija un Stīvija Vondera leģendārās dziesmas Ebony and Ivory pavadījumā, un uzstāšanās notikusi kopā ar pašu Felonu.

Abi vīrieši uzstājušies atkailinātiem un bagātīgi ieeļļotiem torsiem, un dziedājums papildināts arī ar vizuālajiem efektiem - ritmisku krūšu muskuļu kustināšanu, kas ne vienam vien šova skatītājam licis sajūsmā noelsties.

Tiesa, drīz vien kļuvis gandrīz neiespējami nepamanīt, ka Felons patiesībā nemaz nav atkailinājies, un viņa galva ar montāžas programmas palīdzību pieskaņota sveša vīrieša muskuļotajam ķermenim, taču tas nav mazinājis amerikāņu sajūsmu - tīmekļa vietnē YouTube priekšnesuma ieraksts apskatīts vairākus miljonus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!