Šropšīras ciematiņā Anglijā kādu ģimeni līdz izmisumam novedis agresīvs fazāns, kura uzmācība atgādina putnu uzvedību no Alfrēda Hičkoka klasiskās filmas Putni.

Kā izdevumam The Telegraph pastāstījusi ciematiņa iedzīvotāja Sallija Anna Hadsone, fazāns jau krietnu laiku terorizē viņu un viņas ģimeni, uzklūpot cilvēkiem gan uz ielas, gan mēģinot iekļūt viņu mājās.

Pēc negantās radības ievākšanās viņu pagalmā ģimenes dzīve pārvērtusies par murgu, un cilvēki vairs nevar iziet no mājas bez cimdiem vai kāda sitamā pa rokai, lai atvairītu fazāna agresīvos izlēcienus.

"Iesākumā mēs viņam nepievērsām uzmanību, bet tad sapratām, ka šis putns atšķiras no saviem sugasbrāļiem. Viņš regulāri lūkojas uz mums caur logu. Lai arī pa kuru logu mēs paskatītos, tur jau viņš ir," sūkstījos putna nokaitinātā kundze.

Sallija gan mēģinājusi ar putnu, kuram viņa devusi vārdiņu Fils, iedraudzēties, bet fazāns pret šiem centieniem bijis visai atturīgs un savus uzbrukumus turpinājis.

Fazāns par saviem upuriem izraudzījies ne tikai Hadsoni un viņas vecākus, kuriem ir gandrīz 80 gadi, bet arī ģimenes kaķi, kuru negantnieks regulāri vajā, bet vietējie speciālisti ģimeni mierina, apgalvojot, ka fazāni tik agresīvi uzvedoties tikai pārošanās laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!