Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Antra Stafecka sadarbībā ar dziesmu autoru Ingaru Viļumu laidusi klajā jaunu, pavasarīgu dziesmu "Dziļumā".

'’Turpinot iepriekšējās dziesmas "Dzīparos" uzsākto ceļu, esam nonākuši pie mūsu dzīvības kodola - '’sirds’’. Dziesma "Dziļumā" ietver sevī galveno pasaules būtību. Tā ir dzīvība, mīlestība, spēks, kas slēpjas dziļumā, ikkatrā dzīvības formā," saka dziesmas mūzikas un teksta autors Ingars Viļums.

"Ar apbrīnojamu dabas spēku uzzied ābele un uzplaukst roze. Ar noteiktām cikliskām pulsācijām, sirds dzīvības eliksīru nogādā ikkatrā dzīvā šūnā. Šajā laikā, kad cilvēks tik ļoti tiecas pēc drošības sajūtas, bailes par rītdienu mēdz aizsegt skatu pār visu gaišo, kas ir tepat - mums apkārt! Šī dziesma ir kā vēstnesis, kas mums atgādina, ka mūsu zemes garīgo kodolu vai mūsu '’zemes sirdi’’, veidojam mēs paši, kas esam radīti no dabas, no zemes un no mīlestības. Ceru, ka mūsu klausītājs to spēs sajust un būs mijiedarbībā ar dziesmā ielikto vēstījumu!’’ papildina Viļums.

Savukārt Antra Stafecka saka: '’Ejot cauri muzikālajām gaitām, saprotu, ka šobrīd ļoti organiski jūtos tieši šajā stilā, kuru varētu dēvēt par '’modernizēto tautasdziesmu’’. Līdz šim mums tas ir padevies diezgan viegli un dabīgi. Un jau nākamā gada pavasarī mēs plānojam izdot albumu, dziesmu ciklu ar nosaukumu "Mana zemes sirds". Albums ietvers sevī gan jau līdz šim izdotas dziesmas, gan arī jaunas tikpat iedvesmojošas, spēka un mīlestības pilnas '’modernās tautasdziesmas’’."

Dziesmas video stāstu veidojusi apvienība '’Green Media’’ un Ivo Grīsniņš-Grīslis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!