Foto: Publicitātes foto

Alternatīva roka grupa "Purple Negative" laidusi klajā debijas albumu "Megabee", kā arī albuma tituldziesmu.

"Milzu bite simbolizē ikvienā cilvēkā mītošo lielo, dzēlīgo un uzmācīgo ego, ko albuma klausītāji izzinās 10 dziesmu garumā," tā raksta grupas mūziķi. "Megabee" iekļautajās dziesmās dzirdams alternatīvā roka, psihedeliskā un punk roka žanru apvienojums.

"Purple Negative" debijas albums "Megabee" tapis ilgākā laika posmā, grupa to ierakstījusi studijā "Gateris" Jāņa Kalvāna vadībā.

"Purple Negative" ir alternatīvā roka grupa no Rīgas, kura aktīvi koncertē jau no 2018. gada. Klausītāju atzinību guvusi ar singliem "Fluorescent Lights" un "Your Ignorance", kā arī līdz šim ir publicējusi divus EP "SOAP" un "Happy". Grupas sastāvā spēlē Elīza Daine, Roberts Gromovs, Rūdolfs Roļskijs un Emīls Lapiņš.

"Purple Negative" albumu dzīvajā izpildījumā varēs klausīties 6. aprīlī, albuma prezentācijas koncertā. Pasākuma norises vieta ir mainīta un jaunā koncerta vieta jau pavisam drīz tiks izziņota grupas sociālajos tīklos.

Pasākumu papildinās roka grupa "Māra Dagne", taču īpašu pārsteigumu būs sagatavojusi alus darītava "Nurme", piedāvājot klausītājiem "Purple Negative" un "Nurme" kopdarbu – albuma prezentācijas koncertam speciāli gatavotu alu ar nosaukumu "Megabee".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!