Atklātībā nonākot oficiālajai Kalifornijas "Coachella" mūzikas un mākslu festivāla programmai, kļuvis zināms, ka ne tikai "Rage Against The Machine" atkalapvienošanās, bet arī "shoegaze" leģendu - grupas "Jesus and Mary Chain" pirmā oficiālā uzstāšanas pēc savas izjukšanas 1999.gadā nosaucama par pagaidām šīgada lielāko atkalatgriešanos mūzikā.
'Jesus and Mary Chain' festivālā uz skatuves kāps kopā ar Bjorku, "Red Hot Chili Peppers", "Arctic Monkeys", "Arcade Fire" un daudziem citiem. Pilnu 2007.gada "Coachella" festivāla grupu sarakstu var aplūkot
internetā
.

Ikgadējais mūzikas pasākums, kā jau ziņots iepriekš, norisināsies "Empire Polo Field" pļavās Indio pilsētā Kalifornijā no piektdienas, 27.aprīļa, līdz svētdienai, 29.aprīlim. Festivāls šogad pirmo reizi tā pastāvēšanas vēsturē ticis paildzināts no divām uz trim dienām.

Citustarp festivālā uz skatuves kāps "Arcade Fire", "Arctic Monkeys", "Happy Mondays", "The Good, The Bad And The Queen", "The Jesus and Mary Chain", "Interpol", Džārviss Kokers, "Sonic Youth", "Kings of Leon", "!!!", "Kaiser Chiefs", "Faithless", "LCD Soundsystem", "Air", "The Kooks", "The Fratellis", "CSS", "Peter, Bjorn and John", "Manu Chao", "Blonde Redhead", Eimija Vainhausa un citi.

Biļetes uz trīs dienu festivālu varēs iegādāties "Ticketmaster" interneta biļešu servisā sākot ar šo sestdienu (27.janvāri). Būs pieejamas arī kempinga biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!