Pēc trīs gadu ilga klusuma, atkal pilnā sastāvā kopā sanākusi grupa "Melanna". Apvienošanās iemesls ir jauna albuma rakstīšana, pie kura grupa strādājusi kopš pavasara. Šobrīd darbs pie albuma jau ir noslēdzies un 31.oktobrī tas tiks izdots ar nosaukumu "Tūkstoš laika joslu".

Simboliski šis albums iezīmējot jaunu soli grupas darbībā un muzikālajā saturā, kam grupa likusi lielāko uzsvaru jaunajos ierakstos.

Pirms albuma izdošanas tiek prezentēts arī pirmais singls no tā. Dziesmai dots tāds pats nosaukums kā gaidāmajam albumam.

'Melanna' - 'Tūkstoš laika joslu'

"Trīs gadi bija pietiekošs laiks, lai no jauna saprastu, ko mums nozīmē mūzika, tās radīšana, spēlēšana. Tās ir lietas ar īpašu vērtību, tā ir vieta, kur mēs varam būt mēs, izpaust sevi vienkārši un patiesi.

Grupas radošais pārtraukums bija iespēja paraudzīties uz to no malas, novērtēt. Apsvērām domu, ka ir vērts atsākt spēlēt.

Pa šo laiku jau bija sakrājušās jaunas idejas, kā rezultātā vienojāmies par albuma rakstīšanu. Vairākus mēnešus brīvā un iedvesmas pilnā gaisotnē pavadījām Pļaviņās, mājas bēniņos rakstot, meklējot, klausoties. Un šķiet, ir izdevies gan atrast meklēto, gan pateikt sakāmo," norāda grupas dalībnieki

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!