Foto: Publicitātes foto
Pašmāju grupa "Melanna" klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko dziesmu  -"Visu, ko vēlies", "DELFI Kultūra" pavēstīja grupas pārstāvji.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Melanna_Visu_ko_velies.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Dziesma stāsta par cilvēkiem, kuri mūs sazāļo un padara atkarīgus. Viltības, hipnotiskas kaislības un lomu spēles ir narkotikas divu cilvēku attiecībās. Mēs ar tām apreibināmies un savā neprātā nepamanām, ka aiz šīs pievilcības un vilinājuma var būt paslēpusies tikai liekulīga rotaļa ar mums. Un varbūt tā ir mūsu pašu sazāļotā balss, kas jau atkal kādam atbild - "visu, ko vēlies"," par dziesmu stāsta grupas pārstāvji.

Patlaban grupa "Melanna" gatavojas piecu gadu jubilejai. Plašākai sabiedrībai par muzikālo apbvienību tapa zināms, kad tā 2009. gadā debitēja ar singlu "Sarkanas", ar kuru uzvarēja arī LU Jauno grupu konkursā. Grupas sastāvā ir Valdis Bebrišs (vokāls, ģitāra), Andris Vērdiņš (ģitāra), Māris Baginskis (basģitāra), Ivo Strazdiņš (bungas) un nesen grupai pievienojies arī Māris Strazdiņš (taustiņinstrumenti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!