Foto: Publicitātes foto
7. maijā Kultūras namā "Berģi" un 8. maijā Vidzemes koncertzālē koncertēs Austrālijas aborigēnu izcelsmes mūziķis Frenks Jamma (Frank Yamma), portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji - koncertaģentūra "LiveFest".

Austrālijā dzimušais dziedātājs un dziesmu autors Frenks Jamma tiek atzīts par mūziķi, kurš spēj izvirpināt dzīves smagās emocijas savās dziesmās, tajā pašā laikā izdzīvot tās savos skaņdarbos.

"Viņa jaunākais albums "Countryman" ir pirmais izdevums jaunajam "Wantok Musik Label" – pirmais Austrālijā, kas koncentrējas uz unikālo mūziku no konkrētā reģiona," vēsta koncerta rīkotāji.

"Šis ir ieraksts, ko Frenkam patiešām vajadzēja izveidot," saka David Bridie (Deivids Bridijs) par Frenka Jammas albumu "Countryman". "Šis ir ieraksts, kas liks "baltajai"Austrālijai saprast, ko Iezemiešu Austrālija zin par Frenku." Viņš ir muzikāls brīnums, mākslinieks ar balsi, kas pilna intensitātes un emociju. Šis vīrs varbūt nāk no atšķirīgākas Austrālijas, bet viņa mūzika ir pieejama visiem un tā arī spēj piesaistīt ļaudis."

Jamma ir no Austrālijas centrālā tuksneša un runā piecās valodās. Viņš ir neparasts dziesmu autors un ārkārtīgi talantīgs ģitārists, kā arī apbrīnojamas balss īpašnieks, kura ir samtaina, dziļa un skanīga.

"Daudzi viņu uzskata par vienu kā no vissvarīgākājiem dziesmu autoriem, attiecīgi Jamma brutāli, taču godīgi stāsta par alkohola lietošanu, kultūras degradāciju, par veco likumu cienīšanu un valsts nozīmīgumu liek tirpām skriet pa mugurkaulu," teic koncerta rīkotāji.

Biļetes pieejamas no 13. februāra internetā un visās "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!