Foto: Publicitātes attēls
Britu grupa "Placebo", kas šogad svin 20. gadskārtu kopš debijas albuma "Placebo" iznākšanas, oktobrī laidīs klajā retrospektīvu izlasi "The Place For Us To Dream", kā arī minialbumu (EP) ar sešām jaunām dziesmām, tai skaitā jaunu singlu.

Izlasē būs iekļauti 36 singli no dažādiem karjeras posmiem, sākot ar "Bruise Pristine", "Come Home", "Teenage Angst", "Nancy Boy", "Every You Every Me", "Pure Morning", līdz pat"The Bitter End", "Meds", "For What It's Worth" un "Too Many Friends".

Albums būs pieejams īpašā rozā un melnā vinila (4 plates) un CD (2 diski) formātā vai iegādājams iTunes.

Kopā ar retrospektīvo izlasi, tā pasūtītāji saņems arī minialbumu (EP) "Life's What You Make It", kurā ietvertas sešas agrāk neizdotas kompozīcijas, grupas "Talk Talk" klasiskā gabala "Life's What You Make It" kaverversija un pavisam jauns hits – "Jesus Son", kas grupas faniem būs pieejams jau 19. augustā. Šis minialbums tiks izdots divu vinila plašu formātā un būs arī iegādājams iTunes.

Jau ziņots, ka par godu debijas albuma jubilejai "Placebo" šogad dodas turnejā, kurā skanēs virkne klasisko grupas hitu, ko par spīti fanu lūgumiem viņi nav spēlējuši koncertos jau gadiem ilgi. Piemēram, "Pure Morning" vai "Nancy Boy". Šīs koncertturnejas laikā, 22. oktobrī, ar vienīgo koncertu Baltijā "Placebo" uzstāsies arī "Arēnā Rīga".

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!