Foto: Publicitātes foto
Mūzikas festivāls "World Jazz Festival 2017", kas 27. un 28. jūlijā norisināsies vairākās vietās Rīgā, šogad sarūpējis īpašu programmu, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

"Splendid Palace" koncertā būs iespēja baudīt trīs mākslinieku uzstāšanos, kuri festivāla viesiem Rīgā sagatavojuši īpašu muzikālo pārsteigumu.

Koncertu atklās viena no leģendārākajām un apbalvotākajām amerikāņu džeza zvaigznēm – Petija Ostina (Patti Austin). "Grammy" balvas ieguvēja Ostina ar savu spēcīgo balsi un vienreizējo talantu izdevusi 17 solo albumus un šo gadu laikā realizējusi neskaitāmus muzikālos projektus ar pasaules mūzikas zvaigznēm, piemēram, Maiklu Džeksonu, Džeimsu Ingremu un citiem. Uz skatuves Petija Ostina kāps kopā ar vienu no "World Jazz Festival" organizatoriem, Krievijas saksofonistu Igoru Butmanu un Maskavas orķestri. Mākslinieki koncertam Rīgā sagatavojuši Ellas Ficdžeraldes (Ella Fitzgerald) simtgadei veltītu īpašu muzikālo programmu.

27. jūlija vakara koncertā uzstāsies arī pianists Oļegs Akuratovs no Krievijas, kuru festivāla organizatori pēc atkārtotiem festivāla apmeklētāju lūgumiem aicinājuši uzstāties festivālā jau otro gadu.

Ikgadējais džeza mūzikas festivāls "World Jazz Festival 2017" norisināsies 27. un 28. jūlijā Rīgā. Turpinot tradīcijas, festivāls notiks divas dienas un priecēs ar trim grandioziem koncertiem. Atklāšanas svētki notiks 27. jūlijā Doma laukumā ar bezmaksas koncertu, savukārt vakarā festivāls turpināsies "Splendid Palace". Noslēguma koncerts notiks "Arēnā Rīga".

Biļetes uz "World Jazz Festival 2017" pieejamas "Biļešu Serviss"tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!