Mūziķe un māksliniece Sabīne Moore jeb "Waterflower" izdevusi savu jaunāko singlu "Zem ūdens". Dziesmas video ticis filmēts zem ūdens, kas, kā raksta mūziķe, radīja dažādas nestandarta situācijas.

Šis ir jau ceturtais singls no vinila platē izdotā albuma "Balta gaisma", kas bija nominēts divām mūzikas ierakstu gada balvām "Zelta mikrofons 2021".

Sabine Moore ("Waterflower") par videoklipu saka: "Jau mēnesi iepriekš es mācījos aizturēt elpu un turēt acis vaļā zem ūdens mājās apstākļos – vannā. Liela daļa peldbaseinu bija iztukšoti saistībā ar Covid-19 situāciju. Nebija pieejams gandrīz neviens peldbaseins, tāpēc liels paldies "Joker" klubam par atsaucību un iespēju filmēt video klipu savās viesmīlīgajās telpās."

Video režisors ir Jānis Romanovskis, kurš saka, ka bijis liels radošs prieks sadarboties ar Sabīni. "Šajā laikā, kad peldbaseini ir slēgti apmeklētājiem un netiek sildīti, viņa nenobijās no aukstuma un citām mazliet trakām idejām - piemēram, lēkšanas baseinā caur rāmi/portālu garajā kleitā. Rezultātā tapis šāds mazliet sapņains videoklips, ko es redzu kā stāstu par transformāciju no apātiska stāvokļa uz pilnu apziņu," skaidro autors.

Mūzikas video un singls tiks izdots kopā ar vairākiem avangarda un EDM remiksiem, ko veidojuši arī starptautiski producenti, tostarp Woltez (LV), Mint Jaz (LV), kā arī datewithdeath (ASV), ijahbeats (Lielbritānija) un Somatic Jet (Lielbritānija), kura remikss veidots ar jaunizstrādātajiem "AiQ Synertial" cimdu kontrolieriem. Dziesmu un visus remiksus var noklausīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!