Māksliniece Sabīne Moore, mūzikas projekta "Waterflower" autore, laidusi klajā jaunu singlu "Palm Vs Palm" no sava devītā albuma "Balta gaisma", kas nāks klajā 28. septembrī.

Projekts "Waterflower" tiek pieteikts kā inovatīvs, eksperimentāls un neparasts - tā unikalitāte vijās cauri jaunā albuma dziesmām. Kā raksta mākslinieces pārstāvji, "Balta gaisma" ir "ceļojums, kuru vada mūziķes prāts".

Jaunā albuma pirmais singls "Palm Vs Palm" guvis nosaukumu no palmas koka, jo tās muzikālais materiāls radīts ar īpašiem rīkiem ierakstot palmu skaņas. Radošais process tika nofilmēts un iekļauts mūzikas video.

Avant-Garde Electronica mūzikas projektu "Waterflower" 2006. gadā izveidoja Sabīne Moore, ar pseidonīmu "Kroffork". "Waterflower" ir "Kroffork" turpinājums. Tas tapis, iespaidojoties no Latvijā esošās jūgendstila arhitektūras un dabas, kā arī no pasaules zinātniskās fantastikas un vēstures.

Albuma "Balta Gaisma" prezentācijas koncerta pasākums notiks 22. septembrī, peldošajā mākslas centrā "Noass", ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!