Foto: Kadrs no video
Saulkrastu koris "Anima" svētku gaidīšanas laikā izdod pirmo singlu un video – tituldziesmu no gaidāmā albuma un izrādes "Brīnumzivs", kas top sadarbībā ar mūziķi, dīdžeju un tekstu autoru Robertu Gobziņu.

Muzikālā pasaka "Brīnumzivs" tiek pieteikta kā iztēli rosinošs stāsts ar humoru un filozofiskām atziņām, domāts bērniem un viņu vecākiem, vecvecākiem, kā arī ikvienam, kurš nepārstāj ticēt brīnumiem.

Oriģinālpasakas un dzejoļu autors ir Roberts Gobziņš, mūzikas autori – Elīna Ose un Kristaps Krievkalns.

"No zivs viedokļa man šis atgadījums izskatās kā brīnums! Nu, kā? Individuāli katrs cilvēks tikai sev pašam grib notvert brīnumu kā zivi aiz astes. Nesanāk… Taču šajā gadījumā viss ir savādāk. Kopā! Kopīgā pārdzīvojumā ar Saulkrastu kori "Anima" ikvienam ir iespēja dzirdēt, redzēt, sajust Brīnumzivi. Tieši šajā notikumā un tieši Ziemassvētku laikā atveras sirds pat pielāgotam patērētājam, kas dzīvo ar izdevīgo devīzi "Mazāk sev – vairāk pašam!" Ja kādu tādu satiekat, steidzami nogādājiet uz "Brīnumzivi"," saka Roberts Gobziņš.

"Brīnumzivs" singla video galvenajā lomā Saulkrastu koris "Anima" dalībnieki, Roberts Gobziņš, solisti – Elīna Ose un Kristaps Solovjovs, bet par instrumentālo skanējumu rūpējas Kristaps Krievkalns (taustiņi), Andis Klučnieks (flauta), Aivars Meijers (bass), Mārtiņš Miļevskis (perkusijas).

Horeogrāfe Inga Krasovska, operators Ritvars Bluka, skaņu režisors Kaspars Bārbals, tērpu mākslinieks Mareks Gureckis, make-up Iluta Reinberga. Mākslinieciskā vadītāja, producente – Laura Leontjeva.

Šī gada 9. decembrī pulksten 18 Saulkrastu novada k/n "Zvejniekciems" būs skatāma muzikālās pasakas "Brīnumzivs" pirmizrāde. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Muzikālās pasakas "Brīnumzivs" albumu plānots izdot 2024. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!