Foto: Vida Press

Popmūzikas karaliene Madonna iesūdzēta tiesā par to, ka pamatīgi aizkavējusi pati savu koncertu Ņujorkā, vēsta ārvalstu mediji.

Dziedātāju iesūdzējuši divi fani, kuriem nākamajā rītā bijis agri jāceļas, lai dotos uz darbu.

Prasība pret dziedātāju iesniegta jau trešdien, 17. janvārī, Bruklinas federālajā tiesā. Divi koncerta apmeklētāji Maikls Felovs (Michael Fellows) un Džonatans Hadens (Jonathan Hadden) bija iegādājušies biļetes un devušies uz Madonnas turnejas "Celebration" koncertu Bārklija centrā, Ņujorkā pagājušā gada 13. decembrī.

Iepriekš bija norādīts, ka koncerts sāksies pulksten 20.30, taču mūziķe uz skatuves kāpusi tikai pulksten 22.30.

Abi koncerta apmeklētāji klāsta, ka koncerts beidzies pēc pusnakts un viņi devušies prom no arēnas pēc pulksten vieniem naktī. Pēc viņu stāstītā, abi palikuši uz ielas nakts vidū, ar ierobežotām iespējām izmantot sabiedrisko transportu un paaugstinātu maksu par taksometriem.

Turklāt koncerts noticis nedēļas vidū, kad nākamā ir darbadiena – vēlā pārnākšana ietekmējusi viņu darba spējas, rūpes par ģimeni un nākamās dienas kvalitāti.

Felovs un Hadens iesūdzējušo gan Madonnu, gan Bārklija centru, gan arī turnejas rīkotājus "Live Nation" par "neapzinīgu, negodīgu un/vai maldinošu tirdzniecības praksi".

Koncerta sākuma kavēšanās nav gluži neparasta lieta. Turklāt Madonna jau iepriekš tikusi iesūdzēta par novēlotu uzstāšanās sākšanu. Piemēram, 2019. gadā, kad māksliniece bija devusies "Madame X", kā fans apsūdzēja viņu par koncerta kavēšanu Floridā, savukārt 2020. gadā līdzīga apsūdzība bija arī par kavētu šovu Ņujorkā.

Abās reizēs apsūdzības atsaukuši paši iesniedzēji.

Jau ziņots iepriekš, ka Madonnas "Celebration" turnejas koncertu grafiks tika mainīts dziedātājas veselības stāvokļa dēļ un uzstāšanās no pagājušā gada jūlija pārcelta uz šo gadu. Šobrīd turneja turpinās un noslēgsies šī gada aprīlī Mehiko.

Kā vēsta britu medijs "The Guardian", šobrīd ne Madonna, ne Bārklija centrs, ne arī "Live Nation" nav snieguši nekādus komentārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!