Foto: Kirby Lee/USA TODAY Sports, Reuters/Scanpix/LETA

Lasvegasā nupat noticis viens no gada lielākajiem sporta un izklaides industrijas notikumiem gan ASV, gan visā pasaulē – Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēle jeb "Super Bowl" mačs, kurā līdzās sporta kaislībām tikpat būtisks ir puslaika pārtraukuma šovs ("Halftime Show"). Tas tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem popmūzikas priekšnesumiem pasaulē un vienmēr ir īpaši detalizēti un rūpīgi veidots.

Šogad "Super Bowl" šovu bija sagatavojis R&B mūziķis Usher. Nepilnas četrpadsmit minūtes ilgajā koncertā bija iekļauti fragmenti no tādiem viņa hitiem kā "Yeah!", "Burn", "Caught Up" un citiem.

Usher uz skatuves pievienojās mūziķe Ališija Kīsa (Alicia Keys), reperi Ludacris, Lil Jon un Džermeins Dupri (Jermaine Dupri), kā arī dziedātāja H.E.R. Šovā piedalījās desmitiem dejotāju un citu skatuves mākslinieku. Vairāki ārzemju mediji jau paguvuši atzinīgi izteikties par Usher priekšnesumu, uzsverot tā pārdomātību, dažādību un perfekto izpildījumu.

"Super Bowl" šovu mūziķis iesāka ar dziesmu "U Don't Have to Call", ģērbies baltā apmetnī un sēžot tronī. Kā raksta britu medijs "The Guardian", ja kādam māksliniekam ir tiesības sēdēt tronī Lasvegasas centrā, tad tas ir tieši Usher.

Ališija Kīsa uz skatuves parādījās pie sarkanām klavierēm, izpildot singlu "If I Ain't Got You", kuram sekoja dziesma "My Boo" – viņas un Usher 2004. gada hits. ""Allegiant Stadium" arēnā ietilpst aptuveni 65 000 cilvēku," vēsta ASV laikraksts "The New York Times", "taču tajā brīdī tur atradās tikai divi (Usher un Ališija Kīsa). Tā bija viena no klusākajām priekšnesuma sastāvdaļām "Super Bowl" šovu vēsturē, kas ir ievērojams apliecinājums Usher prasmēm – precīzam detaļu izpildījumam, kurš vislabāk tiek izbaudīts ar aizrautīgu uzmanību."

View this post on Instagram

A post shared by NFL (@nfl)

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!