Foto: Jānis Vecbrālis/LETA/F64/Mārtiņš Purviņš, DELFI

"Prieka un drosmes vasaras" svinības vairākās Rīgas apkaimēs, muzikālie priekšnesumi un izstādes par godu Ukrainas neatkarības dienai, piecas stundas ilgais labdarības koncerts Jaunpils pils glābšanai un pasaulē pazīstamā amerikāņu fotogrāfa Sandro Millera izstādes atklāšana – tāda bija aizvadītās nedēļas kultūras notikumu klāsts. Kā "Tautumeitas" dziedāja Brasā un "Dziļi violets" Daugavgrīvā, kas ir "instagramīgākā" izstāde Rīgā un cik dažādos tēlos iespējams iemūžināt slaveno aktieri Džonu Malkoviču – piedāvājam fotoatskatā uz pagājušās nedēļas kultūras notikumiem.

Liepājā – vasaras noslēgums ar Imanta Kalniņa mūziku

Sestdien, 26. augustā, ar diviem koncertiem koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" Liepājas vasara piedzīvoja kulmināciju, Liepājas Simfoniskajam orķestrim, Kasparam Zemītim, diriģentam Aināram Rubiķim un solistiem Renāram Kauperam, Daumantam Kalniņam, Elzai Rozentālei un Rēzijai Kalniņai simfoniskā sarunā sastopoties ar vienu no latviešu izcilākajiem komponistiem Imantu Kalniņu.

Koncertā skanēja gan Kaspara Zemīša oriģinālmūzika, gan Imanta Kalniņa leģendārais Fināls no mūzikas kinofilmai "Pūt, vējiņi", gan arī labi pazīstamas un publikas iemīļotas Imanta Kalniņa dziesmas Emīla Zilberta veidotajās aranžijās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!