Foto: Ieva Romaško

Ar kupli apmeklētu pirmizrādi jauniestudējumam "Vīrietis, kurš gaida" kultūras centrā "Siguldas devons" savu 60. dzimšanas dienu 14. februārī nosvinējis populārais aktieris Ģirts Ķesteris.

Skatītāju rindās pulcējās gan Ķestera talanta cienītāji, gan viņa ģimene – bērni un mazbērni, gan arī bijušie kolēģi no Dailes teātra Aldis Siliņš un Lauris Subatnieks, kā arī citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Pirmizrādi skatījās un aktieri sveica arī iestudējuma radošā komanda: izrādes autore Aiva Birbele, režisors Gundars Silakaktiņš, mūzikas autore Zane Dombrovska, video mākslinieki Jēkabs Vilkārsis un Toms Markovs, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa un horeogrāfe Inga Krasovska. Pēc izrādes pasākums turpinājās neformālā atmosfērā turpat "Siguldas devona" telpās.

Pirmizrādē piedalījās Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, savukārt citās pilsētās viņa dublēsies ar savu kolēģi Ēriku Egliju-Grāveli.

Pēc pirmizrādes iestudējumu "Vīrietis, kurš gaida" būs iespējams noskatīties visā Latvijā. Nākamā izrāde gaidāma16.februārī pulksten 19 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, bet pēc tam iestudējums būs skatāms Cēsīs, Jelgavā, Ulbrokā, Valmierā, Ķekavā, Bauskā, Kuldīgā, Ogrē, Slampē, Mazsalacā, Krustpilī, Rīgā, Gulbenē un Rēzeknē.

Biļetes uz izrādēm nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!