Foto: Kadrs no video
Nedēļas nogalē publiskots video apstiprina, ka jaunākajā seriāla "Tvinpīka" ("Twin Peaks") sezonā būs redzams arī fanu iemīļotais varonis – detektīvs Gordons Kols, kuru spēlē režisors Deivids Linčs.

Īpatnais izmeklētājs ar dzirdes aparātu kļuvis par vienu no slavenā seriāla skatītāju iecienītākajiem tēliem, vēsta ārzemju mediji.

Šā gada augustā tika paziņots, ka seriāla jaunākās sezonas filmēšanas darbi ir noslēgušies. "Twin Peaks" jaunākās sērijas pie skatītājiem nonākšot 2017. gada pirmajā pusē, solījuši uzņēmuma "Showtime" pārstāvji.

Pirms tīzera publicēšanas sociālajos tīklos jau bija izskanējušas baumas, ka Linčs seriālā turpinās atveidot Gordonu Kolu, taču nule izdotais oficiālais video to apstiprina.

Režisora Deivida Linča un scenārista Marka Frosta veidotajās sērijās atgriezīsies galvenās lomas tēlotājs Kails Maklahlans un vēl vairāki citi pirmo sezonu aktieri – Šerila Lī, Džeimss Maršals, Šerilina Fena, kuriem pievienosies Naomi Votsa, Amanda Seifrīda, Dženifera Džeisone Leja, Roberts Knepers un Baltazers Getijs un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!