Foto: Publicitātes attēli
Arhitektu savienības rīkotā Latvijas arhitektūras Gada labāko darbu skate šogad notiek jau 18. reizi. Cīņai par godalgām pusfinālā ir izvirzīti 17 darbi, no kuriem labākie tiks paziņoti šī gada 17. maijā svinīgā ceremonijā, kas notiks Latvijas Mākslas akadēmijā.

Latvijas arhitektūras Gada skate ir vērienīgākais notikums pašmāju arhitektūras dzīvē, kas notiek kopš 1995. gada. Nacionālās (jeb pusfināla) un starptautiskās (fināla) žūrijas vērtējumam tiek iesniegti ne tikai jau pabeigti arhitektūras projekti, bet arī tādi, kas vēl tiks realizēti, kā arī ar arhitektūru saistīti pasākumi, izstādes, grāmatas. Līdz šim septiņpadsmit skatēs ir godalgoti 98 arhitektūras darbi. Šogad skatei tika iesniegti 58 pieteikumi.

Fotogalerija

Viens no nominētajiem darbiem saņems arī "Delfi" lasītāju balvu. Kurš tas būs, lemt jums. No šodienas līdz pat 16.maijam aicinām jūs nobalsot par, jūsuprāt, spožāko, oriģinālāko, interesantāko arhitektūras projektu. Visi 17 pusfinālisti ir izvietoti zemāk. Izvēlieties jums tīkamāko un balsojiet! No vienas IP adreses 24 stundu laikā tiek pieņemts tikai viens balsojums par vienu no nominantiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!