Foto: DELFI
Vēl tikai vienu nedēļu ir iespējams piedalīties "Delfi Vasaras spēlē" un laimēt vērtīgas balvas - biļetes uz vasaras mūzikas festivāliem un gardo "SuperViva" saldējumu.

Spēle līdz 3. jūlijam pieejama mājaslapā delfi.lv/mobilegame. Vienas spēles ilgums ir 90 sekundes. Tās mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, spiežot uz traucēkļiem, kas apgrūtina skatu uz koncerta skatuvi.

Līdz šim spēle izspēlēta vairāk kā 22 000 reižu. Izspēlētas 15 saldējuma kastes un uz vasaras festivāliem nosūtīti 24 cilvēki.

Katru darba dienu tiek apbalvots viens dalībnieks, kurš vienas spēles laikā ieguvis lielāko punktu skaitu. Ja vairākiem dalībniekiem punktu skaits sakrīt, uzvarētājs tiek noteikts pēc izlozes principa.

Spēļu skaits ir neierobežots.

Katru nedēļu starp visiem dalībniekiem, kuri aizvadījuši vismaz vienu spēli, tiek izlozētas galvenās balvas - četri biļešu komplekti uz festivāliem "Positivus", "Laba daba", "SummerSound", kā arī grupas "Prāta vētra" koncertu Rīgā. Biļešu komplekti tiek izlozēti atbilstoši spēlētāja izvēlētajam festivālam/koncertam spēles otrajā solī.

Lai piedalītos spēlē, ir nepieciešams ielogoties ar "Facebook", "Twitter" vai "Draugiem.lv" profilu pasēm. Šie profili kalpos arī paziņojumiem laimesta gadījumā.

Katru dienu pusnaktī rezultāti tiek dzēsti un uzskaite sākta no jauna. Nedēļas rezultāti tiek dzēsti katras nedēļas svētdienas pusnaktī. Katras dienas uzvarētājs tiek noteikts pēc konkrētās dienas rezultātiem, savukārt izlozē par nedēļas balvu tiek ņemts vērā katra lietotāja katras dienas labākais rezultāts. Dienas balvu viens spēlētājs var iegūt ne vairāk kā trīs reizes.

Spied šeit un sāc spēlēt!

Līdzšinējie spēles veiksminieki uzskaitīti zemāk:

Foto: DELFI

Foto: DELFI

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!