Foto: Reuters/Scanpix
Noslēdzies portāla "Delfi" un koncertaģentūras FBI kopīgi rīkotais konkurss par ekscentrisko un skandalozo popmākslinieci Lady Gaga, kura uzvarētājiem būs iespēja doties uz koncertu un fanot par dīvu koncerta pirmajās rindās.

Konkurss norisinājās no 15. līdz 22. augustam, plkst.15:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems vienu ielūgumu a-zonā pie skatuves uz Lady Gaga koncertu Mežaparka lielajā estrādē. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Valdis valdis777@...........com

Ieva ieva1162@.........lv

Jau vēstīts, ka pieckārtējā "Grammy" balvas ieguvēja Lady Gaga Rīgā ieradīsies pasaules turnejas "The Born This Way Ball" ietvaros. Koncerts notiks 23. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē.

Koncerta biļetes nopērkamas "Ticketpro" biļešu kasēs "Maxima" XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā www.ticketpro.lv. Pilns tirdzniecības vietu saraksts atrodams "Ticketpro" mājaslapā.

Konkursa jautājumi:

1. Sākotnēji Lady Gaga šovbiznesā darbojās tikai kā dziesmu autore, līdz viņas vokālās dotības pamanīja kāds populārs r'n'b dziedātājs un noslēdza ar viņu līgumu. Kā sauc šī mūziķa dibināto ierakstu kompāniju?
Kon Live Distribution

2. "Lady Gaga Fame" smaržu sastāvā ir šādi aromāti....?
Vīraks, medus un aprikozes

3. Pērn ietekmīgais biznesa žurnāls "Forbes" Lady Gaga ierindoja "vislabāk pelnošo slavenību līdz 30 gadiem" saraksta pirmajā vietā. Kurā vietā šajā sarakstā dziedātāja atrodas šogad?

4.

4. Nosauc latviešu mākslinieku, kura vairākos darbos redzama Lady Gaga?
Ritums Ivanovs

5. Kur ražoti "JZ Microphones Vintage" sērijas mikrofoni, kuri izmantoti Lady Gaga albuma "Born This Way" ierakstā?

Latvijā

6. "taught us all how to be fearless, and the industry wouldn't be the same without her." Par kuru popdziedātāju Lady Gaga teikusi šos vārdus?

Britnija Spīrsa.

7. "Just a second,
It's my favorite song they're gonna play
And I cannot text you with
A drink in my hand, eh"
Šis ir teksts no dziesmas, kurā līdzās Lady Gaga dzied arī…

Beyonce.

8. 15 gadu vecumā, vēl kā Stefānija Džermanota, Lady Gaga tika pie savas pirmās epizodiskās kino lomas kādā kulta seriālā. Nosauc to.

The Sopranos.

9. Radošā komanda "House of Gaga" veidota iedvesmojoties no....?

Endija Vorhola Factory.

10. Šobrīd Lady Gaga strādā pie sava jaunākā studijas ieraksta. Kāds ir gaidāmā albuma nosaukums?
Artpop

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!