Foto: PantherMedia/Scanpix

"Latvijas Televīzija" sadarbībā ar "Latvijas Koncertiem" izsludina pieteikšanos klasiskās mūzikas izpildītāju konkursam "Radīti mūzikai". Pieteikties aicināti klasiskās mūzikas talanti – solisti (instrumentālisti vai vokālisti) no visas Latvijas vecumā no 15 līdz 25 gadiem. "Radīti mūzikai" ir nebijis notikums televīziju šovu vēsturē Latvijā – konkurss klasiskās mūzikas neatklātajiem virtuoziem.

Kā portālu "Delfi" informē LTV pārstāvji, raidījuma "Radīti mūzikai" tiešraide LTV ēterā no 20. aprīļa līdz 25. maijam katru svētdienu pulksten 18.50.

Lai pieteiktos, jāaizpilda pieteikuma anketu, jānofilmē video vai jāieraksta audio failu ar savu uzstāšanos un jāiesūta to elektroniski uz e-pastu info@raditimuzikai.lv līdz 31.marta pulksten 12.

Pirmās atlases kārtas rezultāti tiks paziņoti dalībniekiem personīgi līdz 2. aprīļa pulksten 18. Uz otro atlases kārtu, kas norisināsies Spīķeru koncertzālē 6. aprīlī, tiks aicināti 30 talantīgākie mūziķi, no kuriem žūrija izvēlēsies astoņus mūziķus, kas tālāk sacentīsies par galveno balvu. Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa – www.latvijaskoncerti.lv.
Tālrunis uzziņām: 67205485.

Konkursa galvenā balva – uzstāšanās kopā ar Liepājas simfonisko orķestri Dzintaru koncertzāles 2014. gada sezonas atklāšanas koncertā un 1000 eiro muzikālajai izaugsmei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!