Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu mūzikas leģendas Džonija Keša dēls Džons Kārters paziņojis, ka no slavenā tēva neizdotajām dziesmām varētu izveidot vēl četrus vai piecus albumus, ziņo mūzikas žurnāls "Rolling Stone".

"Patlaban noris darbs pie vairākām lietām - četriem vai pieciem albumiem, ja gribētu izdot pilnīgi visu," viņš sacīja intervijā britu laikrakstam "The Guardian".

Taču visdrīzāk iznākšos tikai trīs vai četri albumi, norādīja Džons Kārters Kešs.

Kā jau ziņots, šonedēļ dienas gaismu ieraudzīja 80.gados ierakstītais Keša albums "Out Among the Stars", ko viņa ierakstu kompānija atteicās izdot.

"Out Among the Stars" ieraksta laikā kantrimūzikā Keša muzicēšanas stils bija izgājis no modes, bet tā vietā nākušas pilsētnieciskākas dziesmas, kādas sacerēja Garts Brukss.

Kešs tolaik arī cīnījās ar atkarību no narkotikām, līdz 1986.gadā "Columbia" pārtrauca sadarbību ar viņu. "Out Among the Stars" palika kompānijas arhīvos, taču tika aizmirsts.

Ierakstu studijas "American Recordings" īpašnieks Riks Rubins kopš Keša nāves 2003.gadā izlaidis divus viņa albumus "American V: A Hundred Highways" un "American VI: Ain't No Grave".

Rubina un Keša sadarbība, kas aizsākās 90.gados, palīdzēja atjaunot dziedātāja brūkošo karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!