Ričards Eškrofts solo debijas koncertā Apvienotajā Karalistē, kas notiks festivāla V2000 ietvaros augusta vidū, uz skatuves parādīsies kopā ar savu sievu Keitu Redliju, atklāj "New Musical Express".
Redlija un Ričards uz skatuves būs kopā ar bijušo "Verve" bundzinieku Pītu Salisberiju, basģitāristu Pino Palladino un ģitāristu BJ Koulu. Paredzams, ka arī Eškrofts spēlēs ģitāru.

Koncertā ieplānots atskaņot kā jaunas, tā arī vecākas dziesmas, tajā skaitā "Verve" 1997. gada atgriešanās singlu "Bittersweet Symphony". Keita Redlija, kas "Spiritualized" spēlēja taustiņinstrumentus, piedalījās arī Ričarda jaunā solo albuma "Alone With Everybody" ieskaņošanā. Albumu paredzēts laist klajā 26. jūnijā.

Albuma nosaukums radies amerikāņu rakstnieka Čārlza Bukovskija poēmas iespaidā, un tajā iekļautas dziesmas "A Song For The Lovers", "I Got My Beat", "Brave New World", "New York", "You On My Mind (In My Sleep)", "Crazy World", "On A Beach", "Money To Burn", "Slow Was My Heart", "C'mon People (We Are Making It Now)" un "Everybody".

Eškrofts atzinis, ka plāno singlam "Money To Burn" kā turpinājumu laist klajā "Get My Beat" or "Brave New World".

Līdztekus Eškroftam festivālā piedalīsies Pols Vellers, "Ocean Colour Scene", "All Saints", "Supergrass" un "Death In Vegas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!