Foto: Publicitātes foto

Ar vērienu izskanējusi festivāla "Fono Cēsis" pirmā diena, kas jau rīt turpinās priecēt ne mazums apmeklētāju, pulksten 23:00 uz skatuves kāpjot festivāla galvenajam viesim Frenkam Tērneram, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Abu festivāla dienu laikā par dejām rūpēsies dīdžeji All-Viss, Dub:ra, Artis Volfs, kā arī prestižā pasaules dīdžeju čempionāta "DMC online" finālists Monsta jeb Uldis Cīrulis.

Atgādinām, ka bezmaksas festivāls norisināsies pilsētas stacijai pieguļošajā teritorijai jeb "Smilšu laukumā", savukārt "Fonoklubs" atrodas Cēsīs, Rīgas ielā 47. Festivāls "Fono Cēsis" notiek "Cēsis 810" svinību gaitā, 22. un 23. jūlijā.

Jau ziņots, ka "Fono Cēsis" programmā divu dienu laikā uzstāsies pazīstamais britu folkroka mūziķis Frenks Tērners (Frank Turner), pašmāju "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Laika suns", "Laime pilnīga", "Bandmaster", "Linga", Haralds Sīmanis, "Franco Franco", "Doni Tondo", "Irving Ark" "RR Band", "Tonick", viesi no Igaunijas "Sibyl Vane", kā arī dīdžeji Artis Dvarionas un Egons Reiters.

Sadarbībā ar Cēsu pašvaldību, festivāla teritoriju šogad papildināja arī telšu pilsētiņa viesiem no tālākām vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!