Foto: Publicitātes attēls

No 11.augusta līdz 14.augustam Lucavsalā notiekošajā mūzikas festivālā "Kubana" uzstāsies grupas "Guano Apes", "NOFX" un "Enter Shikari", portālu "Delfi" informēja pasākuma rīkotāji.

11.augustā "Kubana" festivālā uzstāsies grupas, kuras uzskatāmas par festivāla leģendām, to vidū ir jau minētās "NOFX" un "Enter Shikari", kā arī grupa "The Subways".

Zināmi arī daži no izpildītājiem, kuri kāps uz skatuves pārējās dienās līdz 14.augustam. Tās būs grupa "Garbage", vācu roka grandi "Guano Apes", meksikāņu grupa "Molotov" un grupas "Marky Ramone's Blitzkrieg", kā arī "The 69 Eyes", "Nashville Pussy", "Eskimo Callboy", "Brutto & Lyapis" un "Vopli Vidoplyasova".

Kā norāda pasākuma organizatori, festivālam ir tradīcija īpašā viesa kārtā aicināt kādu pazīstamu izpildītāju no "agrās bērnības". Un šogad tas ir Gruzijas Tautas mākslinieks Vahtangs Kikabidze.

Foto: Publicitātes attēls

Festivālā tiks izvietotas vairākas skatuves, telšu pilsētiņa, ēdināšanas zona, autogrāfu telts, izklaides vietas un pludmale. Biļetes uz pasākumu ir iegādājamas "Biļešu serviss" mājaslapā. Biļetes cena festivālā atklāšanas dienā ir 14,99 eiro. Sīkāka informācija par biļešu cenu sistēmu meklējama festivāla mājaslapā.

Jau vēstīts, ka festivāls "Kubana", kas sākotnēji rīkots Krievijā, no pagājušā gada tiek organizēts Latvijā. Pasākuma rīkotāji ziņo, ka šā gada "Kubana" programma vēl tiks papildināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!