Par "Pasaulē sliktāko popdziesmu" nodēvētā jaunās dziedatājas Rebekas Blekas dziesma 'Friday' kļuvusi par interneta hītu un piedzīvojusi strauju popularitātes kāpumu. Dziesmas video "Youtube" šīs nedēļas sākumā skatīts vairāk kā 29 miljonus reižu.

Trīspadsmit gadus vecās pusaudzes Rebekas Blekas pirmo hītu gan mūzikas eksperti, gan klausītāji nodēvējuši par visu laiku sliktāko podziesmu, galvenokārt kritizējot to par primitīvo tekstu. Tāpat klausītāji šausminās arī par videoklipa saturu un muzikālo izpildījumu.

Tas gan nav bijis traucēklis jaunajai izpildītājai gūt plašu popularitāti ne tikai "Youtube". Bleka ir viens no apspriestākajiem tematiem arī dažādos sociālajos tīklos, bet dziesma 'Friday' šobrīd ir starp 25 pieprasītākajām dziesmām iTunes.

Jauno interneta hītu producējusi "Ark Music Factory", par kuru atrodamā informācija liecina, ka tā ir neatkarīga mūzikas izdevniecība no Losandželosas. Izdevniecība Rebeku Bleku piesaka kā nākotnes zvaigzni un potenciālo hitparāžu iekarotāju.

"Viņa ir jautra, 13 gadus veca, mīl dziedāt, dejot un aizvien ir gatava pamēgināt ko jaunu," vēsta ierakstu kompānijas mājaslapa.

Daudzviet Rebeka Bleka tiek devēta par jauno Džastinu Bīberu, kurš šobrīd ir vispopulārākais popmākslinieks pasaulē. Šobrīd 17 gadus veco Bīberu, 2008. gadā "Youtube" atklāja Skūters Brauns, kurš sapazīstināja pusaudzi ar r'n'b izpildītāju Usher un vēlāk kļuva par viņa menedžeri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!