Foto: LETA
Jau šovakar, 25.martā, "Arēnā Rīga" uzstāsies kanādiešu dziedātājs Braiens Adamss. Kā jau informēts agrāk, mūsu valsts galvaspilsētu Adamss apmeklē patlaban noritošās koncerttūres ietvaros, kas veltīta albuma "Reckless" 30.gadskārtai.

Rīgā mākslinieks, viņa pavadošā grupa, tehniķi un apkalpojošais personāls ieradušies no Helsinkiem. Trijos autobusos un 7 kravas mašīnās līdzi tiek vesta visa nepieciešamā skaņas un gaismu aparatūra, kā arī milzu ekrāns, uz kura koncerta laikā tiks demonstrētas videoinstalācijas. 

Ņemot vērā, ka Adamss ir ne tikai dziedātājs un komponists, bet arī fotogrāfs, daļā instalāciju izmantoti viņa uzņemti attēli. Tāpat būs redzami unikāli materiāli, kas fotografēti un filmēti 1984.gadā, kad tapa albums "Reckless".

Koncerta programma sadalīta divās nosacītās daļās, jo pārtraukuma nav. Pirmajā daļā būs dzirdamas pilnīgi visas leģendārā albuma "Reckless" dziesmas un dažas nekad neizdotas/neieskaņotas kompozīcijas, bet otrajā - visu Braiena Adamsa zināmāko hitu izlase. Kopumā ap 30 kompozīcijām. Koncerts ilgs vairāk nekā divas stundas, stāsta pasākuma organizatori.

Plānotais vakara grafiks:

18.30 apmeklētājiem tiks vērtas Arēnas Rīga durvis;

20.00 līdz apm. 22.20 - Braiena Adamsa koncerts.

Vēl pēdējās biļetes uz Braiena Adamsa koncertu iegādājamas internetā un visās Biļešu servisa kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!