Foto: Mango

Svētdien, 11. decembrī, notikušajā koncertā, kurā Okartes skatuves izbalsotie talanti sacentās par atgriešanos šovā, asa vārdu apmaiņa izcēlās starp grupas K1 dalībniekiem – Arvīds ar Lieni nostājās pret Ivaru un Ingu (abi attēlā), un rezultātā konfliktējošie dalībnieku pāri atteicās no turpmākas sadarbības.

"Tā no Arvīda un Lienes puses bija pilnīga izņirgāšanās. Mums ar Ingu atgriešanās koncertā bija jādzied izjusta, dziļa dziesma Mantra, bet Arvīds un Liene ieradās un izbojāja visu pasākumu, pilnībā izsitot mūs no sliedēm ar savu sarkasmu.

Man jau atnākušas neskaitāmas fanu vēstules, kuri atklāj, ka speciāli par mums nav balsojuši, jo mums nav jāatrodas starp šiem intrigantiem," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ivars.

Viņš atklāj, ka Liene un Arvīds, kuri šovu pameta kā paši pirmie, visdrīzāk apvainojušies uz Ingu un Ivaru par to, ka abi palikušie izteikuši vēlmi Okartes skatuves koncerttūrē uzstāties kā duets, jo arī skatītāji K1 saista ar duetu. Pēc šova pamešanas vienīgais veids, kā Arvīds un Liene esot "palīdzējuši" grupas K1 darbībā, ir bijušo kolēģu apsmiešana sociālajos tīklos.

"Arvīds ir glumjš tips, kurš visiem krīt uz nerviem. Viņš mēģina izlikties par pārgudru, bet tāds glumeklis vien paliek, vienīgā frāze, ko viņš visu laiku skandina, ir "televīzija ir liels spēks". Savukārt par Lieni es esmu pastāvējis jau no paša sākuma - cerēju ar viņu sadarboties, jo Lienei ir ļoti skaists vokāls.

Diemžēl viņa sevi ir pierādījusi kā maucīgu personību, bet latviešiem stervas nepatīk. Tagad vairs sadarboties ar viņu negribu, jo kā gan uzrakstīsi skaistu dziesmu netīram cilvēkam? Viņi abi darīs visu, lai pievērstu sev uzmanību - Liene pat publicē savu kailfoto, bet Arvīds slavas dēļ gatavs sēdēt pliks vannā Rīgas centrā," sašutis ir jaunais komponists.

Ivars priecājoties par to, ka duets K1 beidzot ir ārā no šova telpām, jo tur tomēr nav bijis viegli darboties, bet ārpusē abi ieguvuši jaunu elpu un turpina intensīvi strādāt pie dziesmām. Ar bijušajiem grupas biedriem Arvīdu un Lieni Ivars izslēdz jebkādas sadarbības iespējas.

Par spīti visam, Ivaram par šovā Okartes skatuve pavadīto laiku paliks tikai pozitīvas atmiņas. Ar LNT viņš jau salīdzis mieru un priecāsies, ja tiks uzaicināts piedalīties arī šova otrajā sezonā, kurā, kā zināms, paliks darboties arī daži no pirmās sezonas talantiem. Arī no kolēģiem Ivars atvadījies draudzīgi.

"Lai gan ar nu un mums bija šādi tādi konflikti - visu izrunājām - viņi ir sakarīgi džeki. Vienīgais, ar ko man palika sliktas attiecības, ir Jātnieku Rikardions - viņš izrādījās pilnīgs divkosis. Viņš sākumā man pieķērās, jo saprata, ka es vairāk saprotu no mūzikas, bet tagad lai tiek pats galā. Taču ar tādu attieksmi, kāda ir viņam, viņš varēs iet tirgot kartupeļus. Toties lieliska meitene ir T - Band Košā. Viņai arī novēlu uzvaru šovā," savu favorīti atklāj Ivars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!