Foto: DELFI

Okartes skatuves 2 piektdienas ballītēs LMK bārā, kuras allaž bijušas visai mierīgas, īstu jautrību ienesis jaunais šova dalībnieks Rikardions - kamēr citi atpūšas pēc koncerta, viņš ar īpašu enerģiju mudina uz dejām un pat izģērbšanos ballītes sieviešu dzimuma viešņas.

Lai ballītei piešķirtu zināmu pikantumu, šoreiz uzstāties bārā bija uzaicinātas seksīgas dejotājas. Par daiļajām meičām vislielākajā sajūsmā bija meitu ģēģera slavu iemantojušais Rikardions, kurš labprāt apčamdīja skaistules.

Atraktīvajam puisim nogurums pēc koncerta netraucēja - viņš centās iekustināt publiku uz jautrām dejām, un bijušā tupeņu dīlera valdzinājumam pretī nespēja turēties teju neviena no ballītes apmeklētājām. Kāda blondīne pat ļāvās buļbu biznesa rūdītajām Rikardiona rokām pacelt viņas krekliņu un apčamdīt kailo vēderiņu.

Redzot Rikardiona lielo piekrišanu pie meitenēm, viņu pa jokam nožņaugt centās ballītes vīriešu kārtas apmeklētāji. Kamēr rāceņu speciālists iepriecināja meitenes, pārējie šova dalībnieki baudīja savu otro pusīšu maigumu. Savu sieviņu samīļoja Buks, laiku ar otrajām pusītēm baudīja Marta, Antra un Toms.

Lai gan talantiem LMK bārā pēc koncerta atļauts atpūsties vien nedaudz ilgāk par stundu, jaunieši neatteica savu uzmanību arī faniem un labprāt pozēja kopā ar saviem atbalstītājiem, kā arī aprunājās par mūzikas lietām.

Interesanti, ka uz ballīti bija ieradusies arī šova bijusī dalībniece Laura Raila, par spīti tam, ka pēc izbalsošanas meitene nebaidījās atklāti stāstīt par intrigām, ko šova dalībnieki pa kluso pin, lai apbižotu jauniņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!