Foto: Vida Press

Slavenā britu influencere un realitātes šova "Mīlestības sala" dalībniece Mollija-Meja Hāga atklājusi, ka viņa un līgavainis – bokseris Tomijs Fjūrijs – šonedēļ iekļuvuši autoavārijā netālu no pāra mājām Češīrā.

24 gadus vecā māmiņa savā "YouTube" kanālā pastāstīja par biedējošo incidentu, skaidrojot, kā viņa un 24 gadus vecais bokseris Tomijs devās uz romantisku randiņu, kad kāds cits transportlīdzeklis "iebrauca tieši viņu automašīnā". Un tā, lūk, viņiem nācies piedzīvot savu pirmo mazo autoavāriju.

Bijusī "Mīlestības salas" ("Love Island") zvaigzne sacīja, ka pēc avārijas viņi bijuši visai lielā šokā, tomēr pārim viss ir kārtībā un neviens pēc avārijas nav cietis. Par laimi, Mollija arī apstiprināja, ka 14 mēnešus vecā meitiņa Bambi tobrīd neatradās automašīnā kopā ar vecākiem.

Tomēr, atceroties biedējošo ainu, viņa sacīja: "Braucot pa šo konkrēto ceļa gabalu, man ir nepatīkamas atmiņas, kas notika pirms pāris dienām. Tā bija visdīvainākā lieta, kas jebkad ar mums notikusi – mēs piedzīvojām savu pirmo mazo autoavāriju. Lai gan viss beidzās labi, kāda sieviete burtiski iebrauca Tomija mašīnā. Un ne jau vienreiz, bet divas reizes!"

Notikumu viņa aprakstīja detalizētāk: "Mēs burtiski tikko bijām izgājuši no mājas, un šī sieviete izbrauca no baznīcas autostāvvietas. Uz ceļa nebija gana daudz vietas divām automašīnām, tāpēc pēc būtības viņai vajadzēja nogaidīt, līdz mēs izbrauksim. Tomēr viņa nenogaidīja un mūsu mašīnas satriecās. Pēc tam viņa atpakaļgaitā brauca, sacīdama: "Ak, ak, ak, es nevaru noticēt, ka tik tikko ietriecos jūsos!", tomēr tad viņa vēlreiz nospieda gāzes pedāli un atkal ietriecās mūsu mašīnā. Nu jau otro reizi!"

Mollija nekavējoties izkāpusi no mašīnas un pieskrējusi pie sievietes, jo šķitis, ka viņai nav labi: "Viņa bija diezgan veca. Un mana sirds vienkārši salūza, jo viņa bija pilnīgā šokā par to, ko bija izdarījusi."

Lai gan mašīnai bija daži bojājumi, Mollija ar Tomiju nolēma to visu novērst pašu spēkiem: "Neprasījām viņas vārdu un uzvārdu, jo bijām pārāk satraukti un manāmā šokēti. Turklāt man bija viņas ļoti žēl un es vairs nevēlējos viņu apbēdināt," skaidro slavenā britu sabiedrības dāma.

Tas viss noticis laikā, kad Mollija un Tomijs meklē ideālo kāzu vietu pirms gaidāmajām kāzām, kuras tiek dēvētas par "realitātes šova karaliskajām kāzām". Pāris, kas iepazinās 2019. gadā "Mīlestības salā", ir sācis plānot savas sapņu kāzas, apskatot vairākas baznīcas Češīrā, kur viņi dzīvo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!