Foto: Vida Press

Britu influencere un realitātes šova dalībniece Mollija-Meja Hāga emocionālā video paziņojumā asi nosodījusi sociālo mediju lietotājus, kuri kaunina jaunās māmiņās. Mollija pati nesen kļuvusi par māti, taču tā vietā, lai baudītu jauno statusu, viņa jūtas garīgi iztukšota naidīgu komentāru dēļ, raksta "Daily Mail".

Šova "Mīlestības sala" zvaigzne kopā ar līgavaini Tomiju Fjūriju 2023. gada janvārī sagaidīja savu pirmdzimto – meitiņu Bembiju. Un teju uzreiz jaunā māmiņa sāka saņemt negatīvus komentārus sociālajos medijos. Vieni kaunināja jauno māmiņu par bērna izrādīšanu, citi izrādīja sašutumu, ka bērns vispār neparādās viņas ikdienā.

Mollija nepalika atbildi parādā, proti, vienā no saviem jaunākajiem vlogiem viņa asi nosodījusi negatīvos komentētājus. Vlogā viņa atklāja, ka ir pat saņēmusi komentāru, kurā rakstīts: "Tu esi mamma, bet šķiet, ka nekad nesteidzies, kaut ko darot, lai arī mammas atrodas nemitīgā steigā."

Influenceri šāds komentārs sarūgtināja. Viņa skaidroja, ka parasti filmējas vakaros, kad meitiņa guļ, vai dienās, kad Bembiju pieskata auklīte. Vienlaikus Mollija teica, ka viņa nodala darbu no ģimenes, tāpēc, pavadot laiku ar meitiņu, noteikti nefilmēs jaunāko vlogu. Jaunajai māmiņai nešķiet dabiski veidot digitālo saturu meitiņas klātbūtnē, turklāt kopā būšanas laiku viņa grib izbaudīt un koncentrēties uz Bembiju.

"Es arī saprotu, ka maternitātes pieredzē dalos krietni mazāk nekā biju domājusi [..] Es noteikti Bembiju nepublicēšu tik daudz, cik biju plānojusi. Man tas nešķiet dabiski, " akcentēja Mollija. Viņa pateica, ka negrasās veidot "vlogu ar Bembiju".

Galu galā Mollija uzsvēra, ka viņai nebūtu jātaisnojas citu priekšā par to, cik bieži viņa parāda vai neparāda savu bērnu. Viņa arī saprot, ka nebūtu jāpievērš uzmanība komentāriem, kuros viņa kā māte tiek kritizēta vai nosodīta.

Lai uzlabotu savu emocionālo stāvokli, viņa uzsāka terapiju. 24 gadus vecajai Mollijai māternitāte prasa daudz spēka, turklāt viņai visu laiku nākas saskarties ar negatīviem komentāriem sociālajos medijos, kas nebūt neuzlabo mentālo veselību.

Mollija akcentēja, ka nevar ieguldīt tikai savā ārienē, vajag strādāt arī pie savas garīgās izaugsmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!