Foto: AFI
Bulvārpreses redakcijā kāds ziņu avots piespēlējis informāciju, ka populārais dziesminieks Kaspars Dimiters pārkāpis laulību un ļāvies nelielai mīlas dēkai ar gados jaunāku būtni, kura, kā izrādās, ir Dimitera brāļa sievas māsa.

Žurnāls Vakara ziņas publicējis pārsteidzošu materiālu, kurā dziesminieks Kaspars Dimiters atklāti apraksta savu sakaru ar iepriekš zināmu sievieti, kuru virtuāli viņš iepazinis kā trīsdesmitgadīgo Risky. Turklāt jaunā sieviete pamatīgi saviļņojusi Dimiteru un viņš, kaisles pārņemts, uzsācis mīlas dēku.

Par nemitīgo vēlēšanos ne tikai virtuāli, bet arī realitātē satikt savu iekāres objektu, Dimiters raksta: "Rīgā Āgenskalnā esam izveidojuši studiju. Sievai iestāstīju, ka man jābrauc strādāt, jāraksta librets, gribu būt viens utt. Jau pirmajā dienā, kad ierados, taisnā ceļā gāju uz veikalu. Iekšā viss dega šai virtuāli aizdegtajā tieksmē. Sarakste turpinājās, taču tikšanās visu laiku mistiski nenotika. Aizdzēros tā, ka nonācu "atkačkā". Kad izlīdu brīvībā, kaisle nemitējās."

Par vīra sānsoļiem uzzinājusi arī dzīvesbiedre Līga Dimitere, kura kopā ar dēliem devās uz vietu, kur tajā brīdī izklaidējās viņas laulenis. Detalizēti aprakstot savus piedzīvojumus, Dimiters arī neslēpj faktu, ka viņa sieva, lai tiktu iekšā ēkā, kurā vīrs priecājies, ar roku izdauzījusi logu. Par šo situāciju Dimiters raksta: "Bija ieradušies mani dēli un sieva Līga. Agresīvā formā man tika uzdots jautājums, vai gribu palikt ar sievu, vai ar Risky. Nepiepildītās kaislības noburts un dzēruma nests, protams, bļāvu, ka Līgu negribu, bet gribu Risky. Nu bija vajadzīgs apliecinājums arī no Risky, kura bija ieslēgusies havajā. Havajas durvis, kā filmā drošībnieki, atrāvu es. Līga riktīgi pavazāja manu virtuālo partneri. Pat podu nolauza."

Kāda pārim tuvu stāvoša persona, kas vēlējās palikt anonīma, izklaides portālam Mango pastāstīja, ka agri vai vēlu, bet tam bija jānotiek. "Redzot, cik ļoti Līga ir ieslīgusi pareizticībā, kas izpaudās arī viņas vizuālajā tēlā, nojautu, ka tā arī būs. No sievišķības viņā vairs nav ne vēsts. Tas bija tikai laika jautājums un Dimiters var paklupt ar sievišķīgāku būtni," tā Dimiteru pārim tuvu stāvoša persona un piebilst, ka Dimiters pret savu sievu izturējies samērā paklausīgi. "Nu kā gan viens pret otru var izturēties cilvēki, kas 30 gadus nodzīvojuši kopā. Līga viņam ir kā māte, jo viņa pēdējā laikā atbildēja uz Dimitera tālruņa zvaniem, gan ar presi, gan sabiedrību runāja, bija tāda kā Dimitera sabiedrisko attiecību menedžere. Arī dzīves pēdējos gados Dimitera māte aktrise Vija Artmane paklausīja Līgas padomiem," tā stāsta Dimiteru ģimenes paziņa.

Pēc izdarītā Dimiters atgriezies ģimenē un publiski nožēlojis sānsoli, kas sācies virtuālajā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!