Foto: Publicitātes foto

Miss Universe Latvija un Miss Model of the World, kā arī attiecību šova Sapņu līgava vadītāja Ieva Kokoreviča (attēlā) ceturtdien ģimenes lokā svinēja savu 24. dzimšanas dienu, bet jautra ballīte draugiem būs sestdien.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ieva Kokoreviča atklāj, ka savā dzimšanas dienā neiztika arī bez pašas ceptajām kūkām. Ceturtdienas rīts Sapņu līgavai sākās ne tikai ar apsveikumiem dzimšanas dienā, bet arī ar rosīšanos pa virtuvi, kur Ieva cepa savu iecienīto pekanriekstu kūku.

„Tā lielākā svinēšanās būs sestdien ar draugiem un ģimeni, kad dosimies uz viesu māju un svinēsimies līdz pat rīta gaismai,” stāsta Ieva. Jubilāre jau nodrošinājusies arī pret lietus gāzēm. Ja līs, tad ciemiņi varēs iet pirtī un sildīties pie kamīna.

Kokoreviča stāsta, ka savas jubilejas viņai ļoti patīk svinēt. „Dzimšanas diena ir iespēja vismaz reizi gadā satikt savus draugus un arī viņiem savstarpēji sapazīties. Man patīk gaidīt īsto dzimšanas dienas datumu un tad pārdomāt, kāds aizvadītais gads ir bijis. Es noteikti neesmu dzimšanas dienu pretiniece. Pats gatavošanās process ir interesants, kad var gatavot cienastu,” stāsta Kokoreviča, kura piektdien draugiem ceps lielu Napoleona kūku.

Dzimšanas dienas rītā Ievu patīkami pārsteigusi labākā draudzene, vieglatlēta Staņislava Olijara otra pusīte, Santa Tone ar mazo dēliņu, kas ir arī Ievas krustdēls.

Tiesa gan, šova Sapņu līgava uzvarētājs Alvis Buls nav apsveicis jubilāri. „Citi puiši no šova jau paguvuši mani apsveikt,” piebilst Ieva. Turpinot sarunu par šovu Sapņu līgava, viņa atklāj, ka nenožēlo par savu izvēli, lai gan emocionāli tuvākas attiecības viņai izveidojušās ar Jāni Kuzmu jeb Budu.

„Ar šova uzvarētāju Alvi mēs neesam pāris un arī nebūsm,” skaidro Kokoreviča. Viņa nepiedalījās arī šova noslēguma afterpārtijā, jo bija saslimusi. „Gan emocionāli, gan fiziski nejutos labi pēc šova. Dzīvoju pēc principa, ka savā dzīvē neko nenožēloju,” viņa atklāj un piebilst, ka Budu par šova uzvarētāju nav izvēlējusies vien tāpēc, lai abiem nepazustu tās labās un draudzīgās attiecības, kādas šobrīd ir izveidojušās. Arī sestdien Buda dosies pie Ievas uz viņas dzimšanas dienas ballīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!