Populārā modele Anna Cine (attēlā), kura dzīvo Maskavā, pamazām atgriežas pie darba pienākumu pildīšanas pēc garajām svētku brīvdienām, un viens no pirmajiem jaunā gada darbiem modelei bijusi dalība kāda kalendāra fotosesijā.

Kalendāru, kura lapās redzama arī Cine, izdevusi firma, kas izgatavo dažādus apbalvojumus – medaļas, krūšu nozīmītes, goda zīmes, medaļas un statuetes, kas tiek veidotas no zelta.

"Tieši šī iemesla dēļ fotosesija norisinājās apsargu uzraudzībā, kas ļoti vērīgi sekoja līdzi manām kustībām," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj modele, kura pēc pozēšanas apsargu klātbūtnē saņēmusi arī kādu vērtīgu dāvanu - īpašu apbalvojumu, uz kura attēlots vilciens un kuģis.

Fotosesijā Cine piedzīvojusi arī kuriozu atgadījumu - stilistu sarūpētās drēbes modelei nav derējušas, bet viņai bijusi līdzi soma ar drēbēm no savas garderobes.

"Izvēlējāmies kleitu no latviešu modes dizainera Kupiansky kolekcijas," stāsta Anna, kura jaunajā gadā izvēlējusies nedaudz mainīt matu krāsu un spilgti rudā toņa vietā priekšroku devusi tumši sarkanai krāsai.

Lielu prieku modelei sagādā viņas dēlēns Adrians, kurš jau sācis savus pirmos staigāšanas mēģinājumus, un jaunā māmiņa ar aizrautību seko līdzi sava bērna akrobātiskajiem trikiem, jo viņš jau paguvis izmēģināt dažādas metodes, lai pats bez mātes palīdzības stāvētu uz kājām.

Foto: Anna Romanova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!