Foto: Mango
Latvijas Blondīņu asociācijas biedre Anna Lieckalniņa (attēlā), pērkot pārtiku, nepievērš uzmanību, vai tās sastāvā ir iekļautas E-vielas. Jaunā sieviete uzskata, ka mūsdienās tīru pārtiku iegādāties nav iespējams, bet veselības problēmas rodas brīdī, kad par tām domā un zemapziņā piesauc.

"Nepievēršu uzmanību E-vielām uz iepakojumiem, patiesībā nekad neskatos, ir viņas vai nav. Uzskatu, ka nopirkt tīru pārtiku tāpat nav iespējams. Arī, ja sastāvā nav E-vielu, tad, ko treknāku apēdot, ceļas holesterīns - tātad beigu beigās viss ir kaitīgs," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Lieckalniņa.

Annai ļoti patīk gatavot ēst - parasti viņa gatavo zivis, vistas fileju un dārzeņus. "Pērkot arī vietējā ražojuma gaļu, par kuru pārdevējas godavārdu dod, ka tā nav apstrādāta ar ķīmiskām vielām un ka dzīvnieciņš nav barots ar nekādiem preparātiem, uz to nevar paļauties," uzskata Lieckalniņa.

"Vienkārši ir jāpieņem dzīves realitāte un jāsaprot, ka, ja cilvēks nedzīvo laukos un pats neaudzē ne dārzeņus, ne dzīvniekus, uz tīru pārtiku nevar cerēt - vienmēr būs kādi ķīmiski piemaisījumi. Ir jāēd to, ko var iegādāties un jāsamierinās ar sekām. Skarbi skan, bet tā ir patiesība," nosaka blondā dīva.

Anna nedomā, ka to, vai cilvēkam ir veselības problēmas vai nav, nosaka apēstā pārtika un E-vielas. "Protams, tas ir kaitīgi, bet kaitīgs ir viss un mēs taču esam dzīvi. Elpot gaisu arī nav labi visu to izpūtes gāzu dēļ. Bet ko tagad darīt - neelpot?" jautā Lieckalniņa.

"Tomātus arī bieži vien nogatavina vatē, kur viņiem gāž virsū ķīmiju. Tas ir kaitīgi, bet mēs ēdam tomātus," novērojusi Lieckalniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!