Foto: AFP/Scanpix
Latviešu izcelsmes amerikāņu golfa spēlētāja Natālija Gulbis (attēlā), kura nereti atzīta par pasaulē seksīgāko golfa spēlētāju un iekļuvusi skaistāko sportistu topos, reklāmas un publicitātes nolūkos ļāvusi paraudzīties uz to, kā notiek viņas treniņi sporta zālē.

28 gadus vecā sportiste fotogrāfus Pacific Palms Resort Gym sporta zālē Kalifornijā 22. martā ielaidusi Michelob Ultra alus reklāmas kampaņas ietvaros un kopā ar savu treneri Karolīnu Nikolsu sportiste demonstrējusi lokanību uz paklājiņa.

Natālija Anna Gulbis dzimusi latviešu emigrantu ģimenē Sakramento pilsētā Kalifornijas štatā. Meitene ar golfu nodarbojas kopš četru gadu vecuma, savu pirmo turnīru uzvarēja septiņu gadu vecumā, bet profesionāļu līgā ar mainīgiem panākumiem viņa startē jau kopš 2001. gada.

Šobrīd Gulbis ir viena no pasaules vadošajām golfa spēlētājām, bet savu seksa simbola slavu spodrina, piedaloties dažādos realitātes šovos un puskaila fotografējoties žurnāliem - viņas ienākumi no reklāmām krietni vien pārspēj golfa laukumā nopelnītās summas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!