Foto: Mango
Jaunais dziedātājs Miks Dukurs (attēlā), kurš atpazīstamību iemantoja, kopā ar tēvu un māsu piedaloties "sirsnīgajā ģimeņu sadziedāšanās šovā", sabiedrības uzmanību izpelnījies ne tikai ar savām profesionālajām gaitām, bet arī ar notikumiem pārbagāto privāto dzīvi.

Aizvadītā gada nogalē Dukurs izšķīrās ar savu ilggadējo draudzeni, dejotāju un deju studijas PRO X īpašnieci Ievu Bitenieci, drīz vien pēc tam viņš uzsāka romānu ar frizieri - Berģu skaistumkopšanas salona Ines īpašnieci Inesi Sproģi, kura šogad fotografējās arī pikantajā Sergeja Kondrašina kalendārā.

Tomēr arī šīm attiecībām nebija ilgs mūžs, un šī gada pavasarī Dukurs sabiedriskus pasākumus sāka apmeklēt pievilcīgas tumšmates - jurisprudences studentes Lauras Lasovskas sabiedrībā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango jaunais mūziķis pastāstīja, ka ar tagadējo meiteni viņš iepazinies savas dzīvesvietas kāpņutelpā. "Pirms diviem gadiem ievācos jaunā mājoklī, bet pirms gada kāpņutelpā iepazinos ar Lauru. Sākumā mūsu starpā nekas nenotika, bet tagad jau kādu laiku ir citādi," stāsta Miks.

Iesākumā abi jaunieši attiecības nav vēlējušies veidot, jo dziedātājs ir pārliecināts, ka pie laba gala mīlassakars ar kaimiņiem nevar novest.

"Attiecību veidošana ar kaimiņiem ir nopietns solis, jo šajā gadījumā atpakaļceļa nav. Ja kaut kas nesanāk, pēc tam vienalga - gribi vai negribi - ir jātiekas. Tomēr mēs izlēmām riskēt," atklāj Dukurs.

Uz jautājumu, vai šīs attiecības viņš uzskata par nopietnām, jaunais dziedātājs, sirsnīgi smejoties, atbild: "Katru reizi tas ir nopietni! Un es meitenes nemaz tik bieži nemainu. Citi to dara tikpat bieži vai pat vēl biežāk, bet par viņiem vienkārši neraksta prese."

Šobrīd ar draudzenes atbalstu jaunais mūziķis gatavojas Rīgas maratonam - abi jaunieši ik rītu cenšas doties kopīgā skrējienā pa tuvējiem kapiem, un Dukurs neslēpj, ka draudzenes klātbūtne viņu motivējot un mobilizējot.

Regulārā skriešana palīdzot ne tikai gatavoties 10 kilometrus garajai maratona distancei, bet mainījusi arī puiša fizisko formu un labsajūtu. "Kad no rītiem izskrienos, visu dienu jūtos daudz labāk, un man jau sen gribējās iegūt labāku formu," stāsta Dukurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!