Foto: Publicitātes foto

Ar ballīti klubā Kefīrs noslēdzies mēnesi ilgais balsojums par Latvijas labāko dīdžeju, un sīvā cīņā valsts populārākā dīdžeja titulu ieguva plaši pazīstamais dīdžejs un producents [Ex] da Bass, kurš uzvaras laurus plūca arī pagājušogad.

Latvijas dīdžeju topa 2011. gada uzvarētājs [Ex] da Bass aiz sevis atstāja Andre Crash, bet trešo vietu ieguva Nill Ketner. Ceturtā vieta tika Robertam Lejasmeijeram, bet piektajā palika dīdžejs Gustavito.

Apbalvošanas ceremonija, kas noslēdzās ar jautru ballīti, kluba Kefīrs jaunajā zālē pulcēja Latvijas labākos dīdžejus un to atbalstītājus, un to vadīja Nacionālā teātra aktieris Juris Jope. 

Nominācija Pioneer gada atklājums šogad tika jaunajai un šarmantajai DJ Anastacia. Savukārt balsojumā starp pašiem dīdžejiem jeb nominācijā Profesionāļu izvēle vienādu punktu skaitu ieguva Andre Crash un [Ex] da Bass. Jau trešo gadu pēc kārtas par labāko dīdžejmeiteni ir atzīta Ksenia Kamikaza.

Balsojums, kas notiek jau piekto gadu pēc kārtas, norisinājās vienu mēnesi un tajā piedalījās vairāk nekā 500 diskžokeji, kuri saņēma balsis no vairāk nekā 10 000 atbalstītājiem.

Tā laikā norisinājās astoņas dīdžeju noklausīšanās sesijas visā Latvijā. Balsojuma pēdējā nedēļa bija īpaši spraiga, jo pirmās un otrās vietas ieguvējs mainījās vairākas reizes dienā, un rezultātā abus līderus šķīra vien nedaudz vairāk kā 10 balsis.

Arī iepriekšējā gadā Latvijas dīdžeju topā pirmo vietu ieguva [Ex] da Bass. Līdzīgi panākumi, gūstot pirmo vietu topā divus gadus pēc kārtas, ir tikai dīdžejam Bogdan Taran, kurš bija populārākais gan 2007. gadā, gan 2008. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!